balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.285 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #1 CS:GO oynuyordum sırf CS2 açmak için 400TL verdim. Bugün Overwatch ban yediğimi öğrendim daha 5 maç oynamıştım. Herhangi bir 3. parti yazılım kullanmamama rağmen ban yedim. Kiminle iletişime geçmem gerekiyor banımın açılması için?
CS:GO oynuyordum sırf CS2 açmak için 400TL verdim. Bugün Overwatch ban yediğimi öğrendim daha 5 maç oynamıştım. Herhangi bir 3. parti yazılım kullanmamama rağmen ban yedim. Kiminle iletişime geçmem gerekiyor banımın açılması için?
Kerim6789 Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 417 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #11 Overwatch banları kullanıcılar veriyor. Galiba kullanıcılar hile diye işaretlemiş olmasın.(hile kullanmadıysanız) Artı 0 Eksi
Overwatch banları kullanıcılar veriyor. Galiba kullanıcılar hile diye işaretlemiş olmasın.(hile kullanmadıysanız)
KS KS balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.285 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #12 Kerim6789 dedi: Overwatch banları kullanıcılar veriyor. Galiba kullanıcılar hile diye işaretlemiş olmasın.(hile kullanmadıysanız) Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam. Aslında çokta iyi bir oyuncu değilim 10-15 kill alıyorum. Hile de kullanmadım neden yediğimi hala sorguluyorum. Artı 0 Eksi
Kerim6789 dedi: Overwatch banları kullanıcılar veriyor. Galiba kullanıcılar hile diye işaretlemiş olmasın.(hile kullanmadıysanız) Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam. Aslında çokta iyi bir oyuncu değilim 10-15 kill alıyorum. Hile de kullanmadım neden yediğimi hala sorguluyorum.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.231 Çözümler 3 18 Eylül 2023 #13 10 yıl civarı lol ve cs oynuyorum daha hatalı ban yiyeni görmedim. Artı 0 Eksi
Kerim6789 Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 417 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #14 balkann dedi: Biliyorum hocam. Aslında çok da iyi bir oyuncu değilim 10-15 kill alıyorum. Hile de kullanmadım neden yediğimi hala sorguluyorum. Genişletmek için tıkla... Demek ki raporlayan kullanıcılar biraz.. Neyse bir şey demeyeceğim. Artı 0 Eksi
balkann dedi: Biliyorum hocam. Aslında çok da iyi bir oyuncu değilim 10-15 kill alıyorum. Hile de kullanmadım neden yediğimi hala sorguluyorum. Genişletmek için tıkla... Demek ki raporlayan kullanıcılar biraz.. Neyse bir şey demeyeceğim.
KS KS balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.285 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #15 SIOBHAN dedi: 10 yıl civarı lol ve cs oynuyorum daha hatalı ban yiyeni görmedim. Genişletmek için tıkla... Benim de ilk hocam. Sebepsiz yere vac yesem hadi neyse sistem ban atıyor. Fakat ow konusu çok kafa karıştırıyor neye dayanarak raporladılar acaba. Artı 0 Eksi
SIOBHAN dedi: 10 yıl civarı lol ve cs oynuyorum daha hatalı ban yiyeni görmedim. Genişletmek için tıkla... Benim de ilk hocam. Sebepsiz yere vac yesem hadi neyse sistem ban atıyor. Fakat ow konusu çok kafa karıştırıyor neye dayanarak raporladılar acaba.