CS:GO haksız yere VAC ban yemek

Ne güzel yazmışsın tebrik ediyorum seni.
Kopyala yapıştır Türk hilesi satın alırlarsa daha maça katılmadan uçan banı yerler böyle.

Hocam olay şu ben o zaman 12 yaşında oluyorum Steam hesabımı ilk defa açıyorum (kendime özel bilgisayarı ilk defa almıştım) bir bilgim yok CS, VAC ve Steam hakkında, keyush animation Steam grubunda adam vardı bedava skin dağıtıyorum demişti, en ilkel dolandırma yöntemi 😀 linke bas, hesap bilgini gir ve hesap gitsin bende o yaştaki akılla adama inanıp attığı bağlantıyla girdim hesabı hop şak gitti hesap adam CS'ye girip…işte hesabı 1 günde kurtardıydım, 1 ay sonra ban yedim ama benim o çocuk aklım anlamamış ve ben bu konuyu açtıkdan 7 8. ay sonra düşünüp anlamıştım, 2023'ün
nisan ayında yeni temiz hesap açtım, bu olay bir yana bende ders çıkarıp gelişmemi sağladı, o zaman daha Steam'i yeni keşfederken şimdi CS'de yatırımcısıyım ve o olaydan sonra hiçbir şekilde çalınma sorunu yaşamadım artık her hesabımda 2FA açık parola yöneticisi kullanıyorum, bu olay beni genel olarak her olayda araştırmaya itti ve Steam ve teknoloji hakkında bilgi seviyemi kendime göre iyice arttırdım (Övünüyor gibi gözüküyorsa kusura bakmayın bunlar övünülecek şeyler değil, sadece söylüyorum, yanlış anlaşılmasın) kötü yanı arkamda VAC banlı eski hesap olması, arada düşünüyorum silip silmemeyi. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Ayrıca bu konuya geldimya @kel584'e karşı yazdığım yorumların saçmalığının haddi hesabı yok affedin hocam 😀 (uykulu şekilde yazıyorum anlam bozukluğu varsa kusura bakmayın

Son düzenleme:
Hocam olay şu ben o zaman 12 yaşında oluyorum Steam hesabımı ilk defa açıyorum (kendime özel bilgisayarı ilk defa almıştım) bir bilgim yok CS, VAC ve Steam hakkında, keyush animation Steam grubunda adam vardı bedava skin dağıtıyorum demişti, en ilkel dolandırma yöntemi 😀 linke bas, hesap bilgini gir ve hesap gitsin bende o yaştaki akılla adama inanıp attığı bağlantıyla girdim hesabı hop şak gitti hesap adam CS'ye girip…işte hesabı 1 günde kurtardıydım, 1 ay sonra ban yedim ama benim o çocuk aklım anlamamış ve ben bu konuyu açtıkdan 7 8. ay sonra düşünüp anlamıştım, 2023'ün.
nisan ayında yeni temiz hesap açtım, bu olay bir yana bende ders çıkarıp gelişmemi sağladı, o zaman daha Steam'i yeni keşfederken şimdi CS'de yatırımcısıyım ve o olaydan sonra hiçbir şekilde çalınma sorunu yaşamadım artık her hesabımda 2FA açık parola yöneticisi kullanıyorum, bu olay beni genel olarak her olayda araştırmaya itti ve Steam ve teknoloji hakkında bilgi seviyemi kendime göre iyice arttırdım tek kötü yanı arkamda VAC banlı eski hesap olması, arada düşünüyorum silip silmemeyi. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Ayrıca bu konuya geldimya @kel584'e karşı yazdığım yorumların saçmalığının haddi hesabı yok affedin hocam 😀

Anlıyorum hepimiz hata yapabiliriz. İnanır mısın 50 levellik steam hesabımı yasaklattım ve bir gecede sildim. O zamanlar cs oynama saatim de çok fazlaydı envanterimde doluydu bıçağına kadar. 2FA'lar bazen işe yaramıyor şu sıralar guard düzgün çalışmıyor sen yine daha dikkatli ol.

Anlıyorum hepimiz hata yapabiliriz. İnanır mısın 50 levellik Steam hesabımı yasaklattım ve bir gecede sildim. O zamanlar CS oynama saatim de çok fazlaydı envanterimde doluydu bıçağına kadar. 2FA'lar bazen işe yaramıyor şu sıralar guard düzgün çalışmıyor sen yine daha dikkatli ol.

Hocam doğru söylüyorsunuz, kesinlikle dikkatli davranıyorum ama eksiğim var mıdır illaki vardır, şunu soracağım: Sizce sileyim mi silmeyim mi 2 yıldır kullanmıyorum yani yeni hesaptan beri, düşüncenizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Hocam doğru söylüyorsunuz, kesinlikle dikkatli davranıyorum ama eksiğim var mıdır illaki vardım, şunu soracağım: Sizce sileyim mi silmeyim mi 2 yıldır kullanmıyorum yani yeni hesaptan beri, düşüncenizi bekliyorum.

Bakın ben şöyle yaptım hesabımın yasaklanacağını biliyordum bu yüzden tüm envanterimi pazara yerleştirdim. Kazandığım parayı değerlendirip yeni oluşturduğum steam hesabıma oyunlar hediye ettim. Aynı gün de hesabın silme işlemini onayladım. Yasaklı hesabında oyun veya değerli gözüktüğü halde artık işe yaramayan bir durum varsa veya hesap senin için bir şey ifade etmiyorsa önem taşımıyorsa sil. Ben 50 seviyelik profilin altına VAC veya Oyun yasaklanmasını yazdırtmam. Bir yasak yüzünden tüm düzeni değiştirip sildim. Kısacası işinizi görmüyorsa boşta duruyorsa silin o zaman. Hiç değilse kafan rahatlar. Takıntını anlayabiliyorum sürekli dönüp bakmak zorunda kalıyorsun. Başka bir 36 levelli steam hesabım var yasağı mevcut ama hesapta ki oyunlar yüzünden kendime kırmızı çizgi çektim anlayacağın silemiyorum.

Bakın ben şöyle yaptım hesabımın yasaklanacağını biliyordum bu yüzden tüm envanterimi pazara yerleştirdim. Kazandığım parayı değerlendirip yeni oluşturduğum Steam hesabıma oyunlar hediye ettim. Aynı gün de hesabın silme işlemini onayladım. Yasaklı hesabında oyun veya değerli gözüktüğü halde artık işe yaramayan bir durum varsa veya hesap senin için bir şey ifade etmiyorsa önem taşımıyorsa sil. Ben 50 seviyelik profilin altına VAC veya Oyun yasaklanmasını yazdırtmam. Bir yasak yüzünden tüm düzeni değiştirip sildim. Kısacası işinizi görmüyorsa boşta duruyorsa silin o zaman. Hiç değilse kafan rahatlar. Takıntını anlayabiliyorum sürekli dönüp bakmak zorunda kalıyorsun. Başka bir 36 levelli Steam hesabım var yasağı mevcut ama hesapta ki oyunlar yüzünden kendime kırmızı çizgi çektim anlayacağın silemiyorum.

Hocam neden yasaklandı meraktan soruyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı