CS:GO haksız yere VAC ban yemek

Catexe

Centipat
Katılım
1 Mayıs 2022
Mesajlar
392
Makaleler
1
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bundan tam 8 gün önce parmağım çatlamıştı ve Steam'e girmemiştim. Sonra Steam'i açtım VAC ban yemişim. Şimdi hile yapmışsın diyebilirsiniz, yapmadım yapsaydım buraya konu açmazdım ve zaten iyi oyuncu değilim. Arada bir turda 4 kişi öldürdüğüm oluyor, geri kalanında ise genelde 3. ila 5. oluyorum. Zaten Silver 2'yim ama boşuna VAC yemek ağırıma gidiyor. Bu VAC ban hatalı olduğu için kalkar mı?

Ve bir de oyuna para yatırmıştım, seçkin almıştım. Hile yapsaydım para yatırmazdım ve 8 gün boyunca kimse PC'ye ellemedi. Çünkü bana ait.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda sadece nişan hilesi ya da duvar hilesinden ban yemiyorsun. Skin hilesi veya Steam'in VAC listesinde bulunan 3. parti yazılımlardan birini bilgisayarında bulundurduğunda da yiyorsun diye biliyorum.
 
Anti Hile yazılımlarına tapınan insanlar gelecekler konuya. Göz ardı listem kabaracak gibi hissediyorum.
Elbette haksız yere ban yemiş olabilirsiniz. Ama Valve yazılımına öyle çok güveniyor ki onlara göre yaratıcı yanılır ama VAC yanılmaz. O yüzden boşuna kimseye laf anlatmaya çalışma. Geçmiş olsun.
 
Haksız yere ban yemen inandırıcı gelmiyor. Velev ki masumsun ve banladılar, bir şey yapamazsın. Herhangi bir itiraz yolu bulunmuyor. Yanlışlık varsa otomatik kalkacaktır ama bu sana umut vermesin.
 
Eğer haksız yere banlandığınızı düşünüyorsanız steam destek ile iletişime geçin onlar kaldırır. Fakat hile kullandıysanız açılmasını unutun. Sadece hile de değil herhangi bir 3. parti yazılım kullandıysanızda açılmaz.
 
VAC listesine ait 3. parti yazılımlar ile yiyebilrisiniz diye biliyorum.

Kendim yaklaşık 6 senedir hile yapıyorum ana hesabımda ban falan yemedim siz nasıl VAC yemeyi başarıyorsunuz anlamıyorum hile kullanmayan tayfa.

Ben skin hilesi kullanmıştım ama beleş oldu içindir büyük ihtimal ile.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı