CS:GO haksız yere VAC yasakladı

426302

Hectopat
Ben hayatımda hiç hile kullanmadım, kullanmam da. Diğer 3 hesabım da VAC yedi. Bilgisayarım yeni sıfırlandı nasıl kaldırmak için bir şeyler yapabilirim?
Hesapta rozetler var operasyon ve 57 tane oyun var.

Hesabım:

VAC ban kaldırılamıyor. Önceden yasaklanmış bir hesapta kullanılan telefon numarasını başka hesapta kullanırsanız yeni hesap da aynı şekilde yasaklanacaktır.

Hocam bu banın hatalı olduğunu düşünüyorsanız eğer Steam destek ile irtibat kurun. Eğer gerçekten haksız bir ban varsa ve şansınız varsa kaldırılır. Yoksa geçmiş olsun.

Ben hayatımda hiç hile kullanmadım, kullanmam da. Diğer 3 hesabım da VAC yedi. Bilgisayarım yeni sıfırlandı nasıl kaldırmak için bir şeyler yapabilirim?
Hesapta rozetler var operasyon ve 57 tane oyun var.

Hesabım:

Aynısını yaşadım ama ben Overwatch yedim açıldı(10 yaşındaki nova Ruslar yaptığı için) Overwatch banı mı VAC mi?
Basbayağı hile kullanmışsın. Steam yorumlarında sana hile diyen bile olmuş dostum.

Ön yargılı yaklaşma bana da öyle yaklaştılar banım açıldı sonra.

4 VAC yedin ve hiçbiri hile değildi?
Evet ilk hesabım 10 seviye 10 oyun vardı diğer hesabımda R6 diğerinde 40 oyun.
linklerini atabilirim
Basbayağı hile kullanmışsın. Steam yorumlarında sana hile diyen bile olmuş dostum.
Operasyon var neden hile kullanayım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı