CS:GO hala oynanır mı?

Xantares'in paraya ihtiyacı yok sanırım. :D Tek dert para değil. Değişiklik gerçekten insanların ara ara ihtiyaç duyduğu bir şey. CS:GO ise 2012'den beri değişmemiş bi oyun. Arada haritaları güncelliyorlar. Harita değişiklikleri oynanışa ciddi etki etse de tüm değişiklik bu oluyor. Oynanış değişikliği anlamında bir yenilik/değişiklik olmuyor.

Not: Xantares'i örnek vermemim sebebi, hala CS:GO oynuyor oluşu.

Öncelikle CS:GO 2012'den beri değişmedi zannediyorsan sen zaten hiç CS:GO oynamamışsın. Haritalar, silahlar, içerik, devamlı yeni şeyler ekleniyor ve mevcut şeyler değiştiriliyor. Oyunun ana oynanışı zaten gayet iyi, niye değiştirilsin, ne değiştirilsin? Aklında ''şu değiştirilse iyi olabilir çok eskidi'' dediğin bir şey varsa söyle.

Sonra örneğine gelirsem, Xantares ile Shroud'un izleyici kitlesi bir mi peki? Shroud Call of Duty oynuyor, PUBG oynuyor, Battlefield oynuyor, Shroud'a sponsorluk vermek için sıraya dizilmiş millet, Sen kimle kimi kıyasladığının farkında değilsin. Xantares'i küçük görmek için değildir bu sözlerim bu arada, fakat profesyonel oyuncu olman hemen popüler yayıncı olacağın insanların kapının önünde sponsorluk teklifleri yağdıracağı anlamına gelmiyor.

Tonla CS:GO profesyoneli var, onlar niye Valorant'a geçmiyorlar? Niye geçsinler? Oynadıkları oyun belli, fan kitlelerinin onlardan beklentisi belli. Shroud'un kitlesi ne oynasa izliyor zaten.
 
Son düzenleme:
Seçkin değilsen bence oynama her maçta hile oluyor hatta hile kapıştıranlar bile oluyor.Doğru düzgün bir tane rekabetçi atabildim o maçta da adamlarda biri adil bir şekilde ezilince ağlayın yazıp yazıp mevlana açarak kazandı.
 
Global seviyesinde değilseniz çünkü hep hile çıkıyor o ranklarda oynanır. Valorantada göz atabilirsiniz ancak ben çok sevmiyorum şahsen Valorant'ı.
 
Bana göre CS:GO`da verilen ödüller para ile satılmasa oyuncu sayısı yarı yarıya düşer.
Valorantı sorarsan, kendinden hızlı soğutan bir yapısı ve Türkiye serveri mevcuttur şu an :)
 

Geri
Yukarı