CS:GO havada yön verilmiyor

CS'de havadayken sadece mouse hareketiyle yön değişir. A-D ve mouse hareketi uyumu koşma hızının üzerine çıkabilmeyi sağlar.

CS'de havadayken sadece mouse hareketiyle yön değişir. A-D ve mouse hareketi uyumu koşma hızının üzerine çıkabilmeyi sağlar.
Bahsettiğin şeyi anlıyorum ama bak zıplarken SPACE tuşuna bastığında a ve d basarsın havada çapraz haraket eder (bende etmiyor düz zıplayıp yere iniyor robot gibi) ve mouse yardımıyla da ekstra yön verirsin bunny yaparken bi yerden bi yere atlarken bu önemlidir yani 510 saat oynadığım bi oyunda mouse ile haraket edildiğini ben de biliyorum yabancı forum sitelerinde de net bi sonuç yok zıpladığımda a d yapınca hiç tepki yok düz zıplayıp düz iniyor mouse ile sadece sağa sola bakıyor havada a ve d ile bastığım gibi yön veremiyorum yani bi sorun var ortada durduk yere konu açacak değilim.

Hocam ben derdimi anlatamıyorum galiba. Bahsettiğin şeyi anlıyorum ama bak zıplarken SPACE tuşuna bastığında a ve d basarsın havada çapraz haraket eder (bende etmiyor düz zıplayıp yere iniyor robot gibi) ve mouse yardımıyla da ekstra yön verirsin bunny yaparken bi yerden bi yere atlarken bu önemlidir yani 510 saat oynadığım bi oyunda mouse ile haraket edildiğini ben de biliyorum yabancı forum sitelerinde de net bi sonuç yok zıpladığımda a d yapınca hiç tepki yok düz zıplayıp düz iniyor mouse ile sadece sağa sola bakıyor havada a ve d ile bastığım gibi yön veremiyorum yani bi sorun var ortada durduk yere konu açacak değilim.
Normal koşarken a d yapabiliyorum w + a yapınca sol çapraz şeklinde koşuyor karakter ama bunu space tuşuna basarak yaptığımda sadece düz zıplıyor -yani zıplarken havada a ve d tuşlarım çalışmıyor- bu kadar basit mouse falan değil konu. (Bu arada diğer mesajda kendi konuma yanıt verdiğimi sandım kusura bakmayın)

Son düzenleme:
Bunny yaparken A D etkisiz kalıyor diye biliyorum, mouse ile yön vermek gerekiyor.
Ben de kütük gibi dümdüz gidiyorum bunny yaparken.

Tuş basışlarını gösteren bir program falan açıp bahsettiğin sorunun videosunu çekebilir misin? Aynı moveları yapıp video kaydı atacağım bende. Bakalım fark neymiş merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı