CS:GO hile çok var mı?

• Konuyu başlatan 396597
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 147
  • Görüntüleme 14.605
Var ama ücretsiz sürümde sürü sürü var. Ücretsizde neredeyse hilesiz insan yok. Deneyimlemiştim rekabetçi girerek. Adam yere bakıyor kurşun bize geliyor arkadaş. :D

Seçkinde de hile geliyor ama eskisi kadar değil. En azından Valve bunu düzeltmiş. Ama kanser oyunculardan kurtulma imkanın yok gibi. Güven faktörün yüksekse zaten hile gelmesi imkansıza yakın duruma geliyor.

CS:GO indireceğim ama dendiği kadar hile var mı? Yani 10 maç girsem 9'unda hile var mıdır?

Kardeşim şimdi şöyle, oyunda güven puanı adında gizli bir faktör var. Bu puan takımınla anlaşman, sesli ve yazılı sohbeti kullanma şeklin, Steam aktivitilerin gibi şeylere bağlı olarak artıyor ya da azalıyor. Bu puanın ne kadar düşük olursa o kadar hile olur.

En azından bahanen olur bana gelmiyor kötü oynayınca bahanem yok :(

Zamanla gelişir be hocam aimbot atın. Mapleri öğrenin CTRL Shift'i unutmayın. İyileşmeye başladığınızi düşündüğünüzde death match le test edin ben boyle 1 ayda Master Guardian 3 oldum. Öğrenilebilir bir oyun ama kulaklığınız kaliteliyse daha kolay.
Nasıl ve neye göre seçkin olunuyor?

21 seviye ya da Prime üyelik (77 tl)

20 seviyede seçkin hesap olabiliyorsun yani hile gelme şansı daha az oluyor . Bazıları her şeye hile dediği için yanlış algı yaratılıyor . Sen tedbir olarak zaten reportlarsın hiçbir şey olmaz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı