CS:GO hile çok var mı?

• Konuyu başlatan 396597
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 147
  • Görüntüleme 14.669
Ücretsiz sürümünde oynayıp seçkin olmadan oyuna girip hileden şikayet etmeye hakkınız yok maalesef.

Niye? Sence ücretsiz sürümün hile dolu olması normal ve kabul edilmesi gereken bir durum mu? Oyunda 21 Level olup 77 lira veren adamın oyununun içine etmek normal, para vermeden insan gibi oynamaya çalışmak ise suç ve şikayet etmeye hakkı yok demek...

Vay be... Valve hilecilerin önünü açıp oyunu bedava yaparken kimse ses etmiyordu ama şimdi ise Valve fanboyları toplanıp hala daha savunuyorlar ya şu durumu anlamıyorum. Oyun rezalet ötesi rezalet... Koskoca Valve, Valorant gibi ucuz bir oyun kadar olamıyor, ne anticheat sistemi oturtabiliyor, ne sunucularıyla doğru düzgün ilgilenebiliyor, kimse kusura bakmasında ben bir oyuna girerken 10 kişi bulacak diye 21 dakika sıra bekleyemem. Üstelik bulduğu kişilerinde hile olması cabası, oyun modları dalga geçer gibi XP veriyor, 21 olmak çok zor, 77 lira ise pahalı bir fiyat ülkemiz için hadi desen ki hak ediyor diye niye hak etsin? Sonuçta sen 77 lira versen bile karşındaki tüm gün bota bırakıp oyun modlarında XP kasarken sen oturup kendi kendine 100 XP kasa kasa 110.000 XP toplayacaksın. Rekabetçi girsen hile gelse maç siliniyor bir ton XP kaybediyorsun, anticheat sistemi berbat ve oyunu hileci kitle esir almış durumda, doğru düzgün oyun bulmuyor sunucular rezalet, PUBG bile 100 kişiyi 6-7 dakika içerisinde bulabiliyor, benim için rezalet bir oyun olan ki öyle zaten Valorant bile anticheat sistemi oturtabiliyor, Valve ise bu sorunlarla ilgilenmek yerine aptal yeni operasyon bileti ve kasa satma gibi şeylere kafa yoruyor, niye bu çöp oyuna 77 lira versin ve niye vermiyor diye böyle bir kitle ile oynamak zorunda kalsın? Neyse tamamen bakış açısı farkı...
Seçkinsen sorun olmaz. Ama seçkin olmayan hesapla maça girince hileler vs atıyor resmen. Seçkin değilseniz oyundan zevk almak için mevlana açmanızı öneririm (!)

İroniye gerek yok haklı bir durum.

Son düzenleme:
Son bir yıl içerisinde 440 maç yapmışım bu maçlarda hile yüzünden banlanan oyuncu sayısı 95 olarak görünüyor. Ayrıca her hile kullanan banlanmıyor, banlansa bile haftalar belki aylar sürebiliyor. İki hafta önce bizim takıma gelen rus oyuncu trigger açtı 45 kill aldı 16-1 kazandık ve bu adam hala banlanmış değil.

Bence hiç bulaşma 2.3 k saatim var 6 defa le den düştüm hileden dolayı 5 defa geri cıktım ama artık cıkmak için kendimi yormayacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı