- Makaleler
- 3
Don't feed the troll.
@Ardaa41
Hocam herkes Kaspersky öneriyor diye tepki çekme amacıyla mı yazıyorsunuz? Kaspersky'ın veri topladığını nereden uydurdunuz? Ben toplamaz demiyorum yani o kadar büyük şirket iki üç kişinin verilerine mi kaldı? Kaynak atın lütfen.
Niye Kaspersky Hater'i olduğunuzu anlamadım.
@Ardaa41
%100 fud yapılan virüsü Kaspersky buluyor öyle mi? Senin gibi tipler Kaspersky'nin veri topladığını dahi bilmiyor. Neyse siz görünene bakın.
Hocam herkes Kaspersky öneriyor diye tepki çekme amacıyla mı yazıyorsunuz? Kaspersky'ın veri topladığını nereden uydurdunuz? Ben toplamaz demiyorum yani o kadar büyük şirket iki üç kişinin verilerine mi kaldı? Kaynak atın lütfen.
Niye Kaspersky Hater'i olduğunuzu anlamadım.
Dun birisi bana CS:GO hile attı DC'den. Ben indirip açtım ve bir anda PC kapandı. Tekrar açtığımda şifre falan değişmişti. Sonra benden para karşılığında şifreyi vereceğini söyledi ama en sonunda yalvara yakara aldım şifreyi, açtım PC'yi. Benim merak ettiğim bunlar hala benim PC'yi yönetebilirler mi?
Hocam gördüğünüz her şeye inanmayın. Hilelere hiç girmeyin. Malwarebytes yükleyip tarama yapın bakalım bir sonuç alabilecek misiniz?