CS:GO hile indirince sisteme virüs bulaştı

• Konuyu başlatan Fuzzry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 3.440
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Don't feed the troll.

@Ardaa41

1646380946459.png

%100 fud yapılan virüsü Kaspersky buluyor öyle mi? Senin gibi tipler Kaspersky'nin veri topladığını dahi bilmiyor. Neyse siz görünene bakın.

Hocam herkes Kaspersky öneriyor diye tepki çekme amacıyla mı yazıyorsunuz? Kaspersky'ın veri topladığını nereden uydurdunuz? Ben toplamaz demiyorum yani o kadar büyük şirket iki üç kişinin verilerine mi kaldı? Kaynak atın lütfen.
Niye Kaspersky Hater'i olduğunuzu anlamadım.

Dun birisi bana CS:GO hile attı DC'den. Ben indirip açtım ve bir anda PC kapandı. Tekrar açtığımda şifre falan değişmişti. Sonra benden para karşılığında şifreyi vereceğini söyledi ama en sonunda yalvara yakara aldım şifreyi, açtım PC'yi. Benim merak ettiğim bunlar hala benim PC'yi yönetebilirler mi?

Hocam gördüğünüz her şeye inanmayın. Hilelere hiç girmeyin. Malwarebytes yükleyip tarama yapın bakalım bir sonuç alabilecek misiniz?

don't feed the troll.

@Ardaa41

Eki Görüntüle 1322099

Hocam herkes Kaspersky öneriyor diye tepki çekme amacıyla mı yazıyorsunuz? Kaspersky'ın veri topladığını nereden uydurdunuz? Ben toplamaz demiyorum yani o kadar büyük şirket iki üç kişinin verilerine mi kaldı? Kaynak atın lütfen.
Niye Kaspersky Hater'i olduğunuzu anlamadım.

Hocam gördüğünüz her şeye inanmayın. Hilelere hiç girmeyin. Malwarebytes yükleyip tarama yapın bakalım bir sonuç alabilecek misiniz?

Belirtmiştim ama ismi "oyun" ile başlayan biri sanırım Kaspersky anti virüs yazılımını kötülüyor. Kendisinin kod yazabildiğinden bile emin değilim.

Dun birisi bana CS:GO hile atti DC'den. Ben indirip açtım ve bir anda PC kapandi. Tekrar actigimda sifre falan degismisti. Sonra benden para karsiliginda sifreyi verecegini soyledi ama en sonunda yalvara yakara aldim sifreyi, açtım PC'yi. Benim merak ettigim bunlar hala benim PC'yi yonetebilirler mi?

1. Neden Online oyuna hile indiriyorsun.
  2. Neden Discord'dan indiriyorsun.

1. Neden Online oyuna hile indiriyorsun.
  2. Neden Discord'dan indiriyorsun.

Herkesin bir crack veya hile olayı olmuştur bence bilmeden. Kötülemeye gerek yok çok. Olan olmuş geleceğe bakmalıyız diyorum ben. Sen de öyle düşün bence.

Temiz kurulum öneririm.
(Keşke şifreyi size vermeseydi bu sayede bir daha hile açma cesaretine erişemezdiniz.)

Temiz kurulum öneririm.
(Keşke şifreyi size vermeseydi bu sayede bir daha hile açma cesaretine erişemezdiniz.)

Bu adam kimse oyun oynuyor arkadaşla. Yüzde 99 RAT bence. Ama hala nasıl bilgisayar şifresini değiştirdi anlamadım. İnternette de böyle bir şeye rastlamadım hiç.

Hesaplarınızın şifresini değiştirip 2AD açın. Hesaplarınız tehlikede.

Rat yemişsin, kimden yedin bilmiyorum ama ben hedef makineye atarken sadece C diske değil aynı anda diğer disklere de klonlanıyordum tüm diskleri biçimlendirmeden ve en önemlisi modem IP'i bir süre statikte kullanman gerekli.

Herkese tesekkurler deneyecegim butun dediklerinizi <3
@Ardaa41 Saol kral

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı