CS:GO hile kullanmadan VAC ban yemek mümkün mü?

Dostum hiç güleceğim yoktu, Allah da seni güldürsün :) :) :)

Dosya Ekleri

• 4.png
    4.png
    82,4 KB · Görüntüleme: 97
Gönül eğlendiriyormuşsun vay be helal olsun sana :D.

Aynen kesin arkadaşın hile açmıştır eminim.

Oyundaki hile koruması kötüyse ile başlayan cümlen Oscar'a aday gösterilir. VAC'ın zayıflığını savunup 3-5 yan char ile hile açıp bunu savunuyorsun, inanılmaz. Hile koruması kötü olduğu için mi bir sürü yan char açıp onlardan VAC ban yedin?

Hayır kendi güvenilirlik puanında oynamıyor sürekli olarak. Karşıma son 1-2 haftada yeni hesap açıp Prime upgrade alan ve 100-200 saati olan hesapların geldiğini biliyorum. Zaten senin gibiler yüzünden Faceit veya ESEA giriyorum artık. Faceit'de senin gibi arkadaşlar var orada da hile dönüyor maalesef. Senin gibiler yüzünden kaçacak delik kalmadı.
Hileyi savunan bir insan değilim deyip bir sürü hesaptan VAC yemişsin ve yan hesabını hileyle global yaptığını itiraf ettin bu sabah yazdığın cevapta. Ama ne hikmetse 21 level altında olmuş bunlar hep. 21 level altında mı global yaptın hesabı :)

Burada bahsettiğimiz şey X sitesinin hile satışını durdurmak değil. Yapılacak şey evet Valve'in anticheat sistemini geliştirmesi, o zaman anticheat geliştirilene kadar hepimiz hile kullanalım bu mu yani? Bir de pişkin pişkin karşınıza hile gelirse reportlayın ve mentalinizi bozmayın yazmışsın. Hile kullandığını itiraf edip bir sürü hesaptan VAC yiyen adam gelmiş bana burada hile gelirse reportlayın umudunuzu kaybetmeyin temalı konuşma yapıyor. Sen sabır falan mı sınıyorsun dostum?

Sabır falan sınamıyorum daha fazla cevap vermeceğim sana corona yasağı başladığından beri evde CS:GO girmiyorum (PC kötü) ayriyeten 1 senedir hile kullanmıyorum. İyi oynayan bir kişi isen zaten hilelere aldırmadan hızlıca rank atlarsın ve elo yükselirsin. 1 2 maç hile gelir sürekli her maça hile gelmez zaten her vuruşa hile dersen senin işin zor. Kolay gelsin iyi oyunlar hocam.

İyi oynayan bir kişi isen zaten hilelere aldırmadan hızlıca rank atlarsın ve elo yükselirsin. 1 2 maç hile gelir sürekli her maça hile gelmez zaten her vuruşa hile dersen senin işin zor.

1) Hızlıca rank atlamanın veya elo yükselmenin iyi oynamakla bir ilgisi yok. Rank atlama maçımda senin gibi yeteneksiz hile açanlar karşıma gelirse o maçı kazanma ihtimali olmuyor ve rank atlayamıyorsun.

2) Her maç hile geliyor demedim, her vuruşa da hile demedim. Bunları tamamen sen varsayımsal yazıyorsun şu anda.

Neyse, umarım nesliniz tükenir de azalarak bitersiniz. Kolsuzluğu hileyle örtbas etmemek lazım.

1) Hızlıca rank atlamanın veya elo yükselmenin iyi oynamakla bir ilgisi yok. Rank atlama maçımda senin gibi yeteneksiz hile açanlar karşıma gelirse o maçı kazanma ihtimali olmuyor ve rank atlayamıyorsun.

2) Her maç hile geliyor demedim, her vuruşa da hile demedim. Bunları tamamen sen varsayımsal yazıyorsun şu anda.

Neyse, umarım nesliniz tükenir de azalarak bitersiniz. Kolsuzluğu hileyle örtbas etmemek lazım.
Aynen haklısın :D Biraz profesyonel oyuncuları izle.

Hile kullanamdığın sürece ban yemezsin. Overwatch'e oyun içinde 100 puana ulaşınca düşersin veya 11 rapor yediğinde otomatik olarak düşersin.
Yanlış bilgilendirme. Çoğu herkes yanlış biliyor. Ben bi faceit oyuncusuydum 1-2 Defa MM Girdim ve sonrasında hesabım OW'a düştü düştükten sonra OW Banı yedim, OW Banından bir gün geçtikten sonra da VAC Ban yedim. Hem de hile değildim dostum :) Hile kullanıyor olsaydım Faceittan da vac ban yemem gerekirdi, bilindiği gibi Faceit AC Daha gelişmiş bir anti hile programı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı