CS:GO hileler

İnsanların utanması arlanması kalmamış, rekabetçiyi geçtim 1 2 yoldaş giriyoruz arkadaşla karşıya bir Rus geliyor ulan insan hiç sıkılmaz sürekli cross koyuyor ölüyoruz kafamız çıkmıyor, ne zevk alıyorlar anlamıyorum. Giriyorum profiline 4 sayfa -rep yazıyor utanmamış onları da orada saklıyor, insan bir siler temizler yok arkadaş.

Seçkin hesap bir de :D seçkin.

Bence CS mükemmel bir oyun ama hileler, ping, server sorunları bunlar oyunu çöpe çeviriyor bir de Valorant var hileler az smürf dolu toxic dolu 9 yaşındaki çocuktan küfür yemek var. Boş verin bunları paranızı biriktirin R6 alın bence hile yok ping orta satın alın keyfinize bakın.
 
Bilmeden ne infolar aldın kim bilir :D
350 win büyük rakam baya baya oynamışsın hilelerle 350 win 350 lose desek 700 maç takımındaki hileyi anlamadıysan isabetli karar olmuş dostum OW kurtarmış seni.
İnan o kadar profesyonel hileciler çıktılar ki... hiç beklemezdim 35-40 yaşında adamlardı oynadıklarım, hiç şüpheye bile düşmemiştim, o kadar belli etmiyorlardı ki...
 
Önceden daha iyiydi ne güzel zorunlu 21 level ve telefon istiyordu. Şimdi hilecilerin işini iyice kolaylaştırdılar. En basitinden para veren anında prime oluyor.
 
Operasyonda 5 hesabı ilerletiyorum. Rekabetçi girmenin çok riskli olduğunu bildiğimden basit eğlence, ölüm maçı, geri alışlar, uçan gözcü modlarını oynuyorum. O modlarda bile 20 kişinin en azından sekiz tanesi hile kullanıyor. Bunlar bir yana insanlar artık "ya karşıda biri hile açarsa" diye düşünerek masaüstünde hile barındırıyor. CS:GO yeri kolay kolay doldurabilecek bir oyun olmamasına rağmen kendi kendini bitirdiğini farkında değil sanırım.
 
R6 da henüz hiç hile görmedim, ya da gördüğümü fark etmedim var mı o oyundada hile? CS gibi mi o da.

Bende hileyle karşılaştığımı düşünmüyordum. Ama bana belirli aralıklarla, oynadığınız oyunlarda hileci oyuncu tespit edildi diye rank puanım inip çıkıyordu. (karşıdaysa + geliyor, hileci bizdeyse -) Ama banlanıyolar genelde, cs gibi kolay değil hile yapmak.
 
R6 da henüz hiç hile görmedim, ya da gördüğümü fark etmedim var mı o oyundada hile? CS gibi mi o da.
Diğer oyunlara nazaran daha az evet ama ben en azından denk geldiğim için söylüyorum. Hatta denk gelmek ne kelime adam öyle bir hile açmıştı ki harita da sanki Flash gibi hareket ediyordu :D Round başlar başlamaz saldıran adamların spawn oldukları noktaya gidip vuruyordu adamlar öyle söyleyeyim size gözümle gördüm. Haritada acayip hızlı dolaşıyordu adam. Tabi bütün hileler böyle değil WH olanlarda var ama dediğim gibi diğer oyunlara nazaran daha az.
 
İnsanların utanması arlanması kalmamış, rekabetçiyi geçtim 1 2 yoldaş giriyoruz arkadaşla karşıya bir Rus geliyor ulan insan hiç sıkılmaz sürekli cross koyuyor ölüyoruz kafamız çıkmıyor, ne zevk alıyorlar anlamıyorum. Giriyorum profiline 4 sayfa -rep yazıyor utanmamış onları da orada saklıyor, insan bir siler temizler yok arkadaş

Seçkin hesap bir de :D seçkin.
Birde global eloyu görün siz. Oyundan soğuttular resmen. FACEIT geçtim mutluyum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı