CS:GO için gamepad alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam zorlamayın bence mouse'a alışmaya çalışın. CS:GO'da siz gamepad ile rahat oynadığınızı düşünseniz bile karşınızdaki insanlar klavye mouse ile oynuyor hiç şansınız kalmaz büyük ihtimal de kicklerler. Konsolda Rainbow Six oynayan ve iyide oynayan arkadaşlarım var ancak aradaki fark rakiplerde gamepad ile oynuyor PC de hiç şansınız yok.

Hocam zorlamayın bence fareye alışmaya çalışın. CS:GO'da siz gamepad ile rahat oynadığınızı düşünseniz bile karşınızdaki insanlar klavye mouse ile oynuyor hiç şansınız kalmaz büyük ihtimal de kicklerler. Konsolda Rainbow Six oynayan ve iyide oynayan arkadaşlarım var ancak aradaki fark rakiplerde gamepad ile oynuyor PC de hiç şansınız yok.

Telefona dandik bir gamepad uygulaması yükledim gecikme olmasına rağmen istediğim şekilde oynayabildim gibi mouse ile anca aylarda antrenman yaparsam o seviyeye gelirim belki gelemem bile.

Tamamdır hocam. Kicklenmemek için unranked oynamanızı öneriyorum.

Şu anda bile 0 ya da 1 kill ile oynuyorum zaten Full hile geldiği için kimse kicklemiyor gamepad alıp sonucu buraya yazarım hocam teşekkürler. Gamepad olarak ne alayım bilgisi olan var mı?

Telefona dandik bir gamepad uygulaması yükledim gecikme olmasına rağmen istediğim şekilde oynayabildim gibi mouse ile anca aylarda antrenman yaparsam o seviyeye gelirim belki gelemem bile.

Şu anda bile 0 ya da 1 kill ile oynuyorum zaten Full hile geldiği için kimse kicklemiyor gamepad alıp sonucu buraya yazarım hocam teşekkürler. Gamepad olarak ne alayım bilgisi olan var mı?
Hocam yanlış anlamayın, 0 veya 1 kill alıyorsanız neden ranked oynuyorsunuz? Neyse, bütçeniz ne kadar?

İstediğiniz gibi oynayın; oyun sizin, kol sizin. Niye bu kadar vazgeçirilmeye çalışıldınız anlamadım.

Gamepad deyince joystick oynayacağımı sanıyorlar ama ben jiroskop ile oynayacağım arasında dağlar kadar fark var joystick ile Minecraft bile oynanmaz.

Hocam yanlış anlamayın, 0 veya 1 kill alıyorsanız neden ranked oynuyorsunuz? Neyse, bütçeniz ne kadar?

Şu anda Max 700 civarı ama gerekirse arttırırım. Ranked oynamamın sebebini bilmiyorum öyle alıştım sanırım.

Bu oyunda gamepad kullanan insanın başka dertleri vardır ve dışa vuramıyordur. Durduk yere yaratılan bir dert ve çözüm arama resmen bu.

Dostum yazdığımı okudun mu? Dağdan inmiş yeni birisine telefon göstermek gibi bir şey yaşıyorum mouse ve CS ile.

Şu anda Max 700 civarı ama gerekirse arttırırım. Ranked oynamamın sebebini bilmiyorum öyle alıştım sanırım.
Eğer sadece bu oyun için alacaksanız, çok mantıksız. İlla alacağım diyorsanız Logitech F710 alabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı