Eğer sadece bu oyun için alacaksanız, çok mantıksız. İlla alacağım diyorsanız Logitech F710 alabilirsiniz.
Direksiyonum vardı sattım assetto içinde kullanacağım.
Eğer sadece bu oyun için alacaksanız, çok mantıksız. İlla alacağım diyorsanız Logitech F710 alabilirsiniz.
Aslında konsol ile M4A4 kullanmak daha kolay (eğer jiroskop varsa) denediğim için biliyorum.
Ama @432150 hocamızın dediği gibi "hocam CS:GO gamepad ile oynanabilecek son oyun. Klavye ve fareye alışmaya çalışın."
Kendinizi başka bir oyuncu yerine koyun ve düşünün, takım arkadaşınız geç tepkiler verdiği için ölüyor, clutch anlarında dönemediği için ölüyor. Anlamamanız normaldir rekabetçi oyunlar hiç oynamadıysanız.İstediğiniz gibi oynayın; oyun sizin, kol sizin. Niye bu kadar vazgeçirilmeye çalışıldınız anlamadım.
İstediğiniz gibi oynayın; oyun sizin, kol sizin. Niye bu kadar vazgeçirilmeye çalışıldınız anlamadım.
Kendinizi başka bir oyuncu yerine koyun ve düşünün, takım arkadaşınız geç tepkiler verdiği için ölüyor, Clutch anlarında dönemediği için ölüyor. Anlamamanız normaldir rekabetçi oyunlar hiç oynamadıysanız.
İstersen jiroskop'un XANTARES'i ol, yine de klavye ile oynayan adama karşı hiçbir şey yapamazsın.Jiroskop var siz klavye ve fareye alışıksınız ben bir o kadar da jiroskop a. Tabii ki CS:GO fare ile daha iyi oynanır lakin gram alışık değilim oturma pozisyonumda iyi değil masam çok kötü ve fare sürekli kasama takılıyor.
Jiggle peek yapan rakibe bir şey yapamaz, flick gibi önemli şeyleri asla yapamaz jiroskop ve gamepaddan.İstersen jiroskop'un XANTARES'i ol, yine de klavye ile oynayan adama karşı hiçbir şey yapamazsın.
İstersen Jiroskop'un Xantares'i ol, yine de klavye ile oynayan adama karşı hiçbir şey yapamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.