CS:GO için gamepad alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
CS:GO'da bulunuyor hatta Gamepad'a özel 180 derece dönme tuşu da var ama gerçekten zor oynaması.

Hocam belki normal insanlar için zor ama ben otistik olabilirim bu yüzden diyorum zaten bir deneyeyim olmazsa zaten assetto için kullanacağım. Sadece dürbünde falan yok değil mi jiroskop?

F710 da jiroskop yok hocam bizzat ben kullanıyorum. Orijinal DualShock 4 bulursanız onunla oynayın. Ama bence ranked girip insanların oyununu baltalamayın unranked girin.

Ranked girsemde zıplaya zıplaya döne döne gelen seçkin hesap almış ucubeler geliyor. Unranked girerim eski hâlimden iyi oynarsam hepinizden 20TL alırım 😅

Hocam belki normal insanlar için zor ama ben otistik olabilirim bu yüzden diyorum zaten bir deneyeyim olmazsa zaten assetto için kullanacağım. Sadece dürbünde falan yok değil mi jiroskop?
Kendine otistik diyerek kendini "farklı" falan mı zannediyorsun? İyi oynadığını zannediyorsun sanırım. Ranked girmediğin sürece sorun yok, istediğini yapabilirsin.

Kendine otistik diyerek kendini "farklı" falan mı zannediyorsun? İyi oynadığını zannediyorsun sanırım. Ranked girmediğin sürece sorun yok, istediğini yapabilirsin.
kendini farklı zannetmiyor ki arkdaş, gerçekten farklı.

Dostum sizin yaptığınız muamale tam olarak uyuştuğu için gülelim eğlenelim diye dedim. İyi oynayamıyorum diyorum zaten ranked girsem bile hileden geçilmiyor Silver'ım güven faktörüm düşük daha ne olabilirki.

Kendini farklı zannetmiyor ki arkdaş, gerçekten farklı.

Pilavla sütlü çikolata içmekle benzer. Tek istediğim gamepad önerisiydi. Oynaman zor olur fareye alışırsan daha iyi olur lakin oynamak istiyorsan XX modeli alabilirsin demenizi istiyordum :(

Hocam sen de zorlama artık bu kadar. Adam gamepad ve jiroskop ile oynayacakmış, bırakın oynasın. Önerinizi yapın ve geçin.

Bunun aynısını istiyordum işte oynayamazsam oynayamam sadece öneri.

Aga mümkünse CS:GO tarzı oyunlar oynama ciddi diyorum klavye fare ile bile kafadan yiyoruz sen dönene kadar adam cehennemden gelip vurur ayrıca zevk ve öylesine oynasan bile rekabetçi maç oldugu için takım arkadaşının emegini hiçe sayma.

Pilavla sütlü çikolata içmekle benzer. Tek istediğim gamepad önerisiydi. Oynaman zor olur fareye alışırsan daha iyi olur lakin oynamak istiyorsan XX modeli alabilirsin demenizi istiyordum :(

Ben söyledim hocam F710 da jiroskop olmadığını onun için DualShock'lara bakmanızı. Ben sadece ek olarak ranked girmemelisiniz dedim

Bulunuyor hocam. Jiroskoba alışmak uzun sürmez zaten önemli olan düzgün kullanabilmek.
300+ saat var hadi 100 saati HDD'den dolayı maça geç girmesi desek 200 saattir oynuyorum ama hâlâ ilk günkü gibiyim. Ya zihinsel fonksiyonlarım eksik ya da harbiden yapamıyorum.

Eki Görüntüle 1907172

Ben şu joystick denen zımbırtı ile kullanmayacağım sadece dürbünlerde mi jiroskop var yoksa tam jiroskop mu?
Doğrudur hocam her insanın yetenek seviyesi ve tarzı farklıdır. Ben ömrümü Wolfteam, Point Blank gibi oyunlarsa feda etmeme rağmen günümüzde Valorant ile benim içimden geçiyorlar. Oyunun eşleştirme sisteminde de sıkıntı var, ama genel olarak düzgün tepki veremiyorum ve oyunu bir türlü profesyonel oynayamadım. Bu da benim yetenek seviyem demek ki, napalım yani intihar mı edelim? Yani zihinsel fonksiyonlarında bir problem yok.

Ben söyledim hocam F710 da jiroskop olmadığını onun için DualShock'lara bakmanızı. Ben sadece ek olarak ranked girmemelisiniz dedim.

Size lafım yok hocam kusura bakmayın DualShock 4 alırım büyük ihtimalle Warzone vesairede oynarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı