CS:GO için ISS seçimi

birtikcsgo

Picopat
Türksat: 100Mbps download, 5 upload, ping ortalama 60 (bazen TurkNet değerleri kadar ping görebiliyorum). CS:GO yayını açınca ping değerim artmıyor.
TurkNet: 35 Mbps download, 5 upload, ping ortalama 50. CS:GO yayın açınca ping değerlerimde oynama ve yayındışı ara sıra loss görüntülüyorum.

Sizce hangi interneti kullanmaya devam etmeliyim? Kararsızım.

Türk Telekom 24Mbps internetle sabit 45 40 ping alıyorum. 100 Mbit internet ile nasıl 60 ping alıyorsun anlamadım.

Comnet İstanbul'da 30ms veriyor. Bolu'da oturuyorum. 42ms alıyorum ben de.
Kimseye inanasım gelmiyor :( Umarım fiberi olan bir binaya taşınırım bir gün :) inanasım gelmiyor çünkü ismi bilinmiyor ve 30 ms türk oyuncularda görüntülediğim bir ms değer değil malesef neyse araştırdım baktım denemek lazım gibi duruyor ama şuanda türknet ve türksat arasında 10 ping gibi bir değer için gidip gelmekteyim türsat stabil kalsa herşey çok güzel olacaktı.
Türksat daha mantıklı gibi duruyor onu tercih edebilirsin. Fiyatlar da önemli etken tabii burada.
Önemli konu ping değeri dersem türknet mantıklı oluyor :)
Türk Telekom 24Mbps internetle sabit 45 40 ping alıyorum. 100 Mbit internet ile nasıl 60 ping alıyorsun anlamadım.
Altyapısında kullandıkları kablo farkı ping değerinde türknet e göre +10 ms fazla sağlıyor ama indirme yükleme işlemleri 3 kat daha hızlı diyebilirim.

Bu bulunduğun yere ve oradaki port durumuna göre değişir, hiçbiri için garanti verilmez. Aylardır millenicomda ping sorunum yoktu, portlar dolmaya başladı. Akşam 8 ile gece 1 arası pingim oluyor artık.

Evet ancak indirme yükleme hızlarında bir yavaş eski internetime göre. Çok kararsızım çok.

Hocam ben geceleri kimse interneti kullanmıyorken o değerleri alıyorum yoksa 80-85'den aşağı inmiyor ki 16Mbps için çok normal umarım tüm ülkeye güzel bir altyapı döşerler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı