CS:GO IEM Rio 2022 Major güncellemesi ve Pick-Em tahminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu aşamayı da geçeceğiz, inanıyorum. 😁 😍
Adsız.png

Bende de öyle gözüküyordu o bugda galiba, maç saatine kadar değişiklik yapılır.
İyi bari, zamanımız varmış.
Hocam bu değişikliğin sebebi nedir? Kimileri "Sprout, küçük bir takım olduğundan kesin çıkamaz." gibi konuşuyor. Fnatic'in Challengers Stage'de C9, OG, 9z gibi takımları yenmişliği var.

İyi bari, zamanımız varmış.
Hocam bu değişikliğin sebebi nedir? Kimileri "Sprout, küçük bir takım olduğundan kesin çıkamaz." gibi konuşuyor. Fnatic'in Challengers Stage'de C9, OG, 9z gibi takımları yenmişliği var.
Sprout - BIG maçı fazla yakın. Ondan dolayı değiştirme gereği duydum ikisi de 0-3 yapabilirler ama emin değilim. Sprout'da Zyphon ve refrezh'in oyununu beğeniyorum, Fnatic'de Nicoodoz maça giremeyince takım olarak çok tıkanıyorlar. Sprout 0-2 olsa bile BO3'te bir maç kazanır gibime geliyor.

Sprout - BIG maçı fazla yakın. Ondan dolayı değiştirme gereği duydum ikisi de 0-3 yapabilirler ama emin değilim. Sprout'da Zyphon ve refrezh'in oyununu beğeniyorum, Fnatic'de Nicoodoz maça giremeyince takım olarak çok tıkanıyorlar. Sprout 0-2 olsa bile BO3'te bir maç kazanır gibime geliyor.
Sprout - C9 yüzünden bu şekilde düşündüğünü sanmıştım. Tahminlerim gerçekten kötü.
2021 Stockholm'den beri senin tahminlerinle kazanıyorum, sağolasın. 😍 😁
Vanga.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı