AWP oyuncuları OG'ye transfer olunca formları düştü ondan galiba. Ama ben çıkacaklarını düşünüyorum bana göre şansları Furia'dan daha yüksek.Kimse neden Team Spirit'i koymadı? Takip etmediğimden bilmiyorum.
AWP oyuncuları OG'ye transfer olunca formları düştü ondan galiba. Ama ben çıkacaklarını düşünüyorum bana göre şansları Furia'dan daha yüksek.Kimse neden Team Spirit'i koymadı? Takip etmediğimden bilmiyorum.
Son 1 dakika kala anca yetişebildim. Güncelledim.0-3'e Sprout yerine Fnatic koyup güncelledim.
Bende de öyle gözüküyordu o bugda galiba, maç saatine kadar değişiklik yapılır.Son 1 dakika kala anca yetişebildim. Güncelledim.![]()
İyi bari, zamanımız varmış.Bende de öyle gözüküyordu o bugda galiba, maç saatine kadar değişiklik yapılır.
Sprout - BIG maçı fazla yakın. Ondan dolayı değiştirme gereği duydum ikisi de 0-3 yapabilirler ama emin değilim. Sprout'da Zyphon ve refrezh'in oyununu beğeniyorum, Fnatic'de Nicoodoz maça giremeyince takım olarak çok tıkanıyorlar. Sprout 0-2 olsa bile BO3'te bir maç kazanır gibime geliyor.İyi bari, zamanımız varmış.
Hocam bu değişikliğin sebebi nedir? Kimileri "Sprout, küçük bir takım olduğundan kesin çıkamaz." gibi konuşuyor. Fnatic'in Challengers Stage'de C9, OG, 9z gibi takımları yenmişliği var.
Sprout - C9 yüzünden bu şekilde düşündüğünü sanmıştım. Tahminlerim gerçekten kötü.Sprout - BIG maçı fazla yakın. Ondan dolayı değiştirme gereği duydum ikisi de 0-3 yapabilirler ama emin değilim. Sprout'da Zyphon ve refrezh'in oyununu beğeniyorum, Fnatic'de Nicoodoz maça giremeyince takım olarak çok tıkanıyorlar. Sprout 0-2 olsa bile BO3'te bir maç kazanır gibime geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.