CS:GO kaplaması nasıl nakde çevrilir?

Arkadaşlar merhaba,
CS:GO'da çıkartmış olduğum eldiveni en az komisyonla nasıl nakite çevirebilirim?
Eldivenin aynı aşınmışlıkta örneğini bulamadım. Tam fiyatını nasıl öğrenebilirim?
Eldiven;

Eki Görüntüle 1317513
İlan olarak ByNoGame veya Gamesatış üzerinden satmanı öneririm. Diğer sitelerde ara ara problem yaşayan kişiler olduğu için en güvenli yol bu diye düşünüyorum.

Savaş görmüşleri 16.000-20.000 TL bunun değerini de bilmiyorum tam olarak Görevde Kullanılmışı bu.

Görevde kullanışmış 32.673 TL diyor

1645957928788.png

Çok enteresan bir hikayesi oldu. 😄 bunu da düşünüyorum ama çok hakim olmadığım için tavsiyeleriniz çok önemli.

Dolar kuruna göre skin fiyatları değişiyor dolar yüksekken satın kalan paranın bir kısmını harcayın geri kalanını Steam'de indirimli oyun satarken kullanın. 100TL'lik oyunu 90'a birine hediye gönder yolu ile satın ancak o şekilde zarar etmeden satarsınız.

Güzel fiyat veriyor gibi gözüküyor güvenilir midir? pahalı bir eldiven biraz tedirgin oluyorum haliyle.
bynogame çok fazla kesinti yapıyor onu tavsiye etmiyorum.shadowpay üzerinde daha önce hiç bu kadar pahalı bir item satmadım ama toplamda 1000 tl gibi bir satışım olmuştu ödemeyi de nakit olarak değil eth olarak paribu hesabıma çekmiştim.

Dolar kuruna göre skin fiyatları değişiyor dolar yüksekken satın kalan paranın bir kısmını harcayın geri kalanını Steam'de indirimli oyun satarken kullanın. 100TL'lik oyunu 90'a birine hediye gönder yolu ile satın ancak o şekilde zarar etmeden satarsınız.
O çok zahmetliymiş üstat ya, o kadar uğraşacağımı hiç sanmıyorum. 😂

Mart'ın 6 sına kadar satamıyorum güvenlik sebebiyle sanırım. Bu sebepten ByNoGame'den de fiyat alamadım çünkü gözükmüyor.

Satmamı mı önerirsiniz yoksa saklamamı mı? Hangisi daha mantıklı olur sizce?

Bak benim hesabımda 1200 TL'lik kasalar vardı, hepsini satıp çıkartma kapsülleri satın aldım ve paramı neredeyse 2'ye katladım. Bazı kapsüller 4'e 5'e katladı parasını yani bence satıp kapsül gibi bir şeye yatırıp değerlenince de onu satıp parayı hızlı şekilde 2X 3X yapabilirsin. Örneğin 2 TL'lik bir ürünün 4 TL olması olanaksız olmuyor ama 15.000 TL'lik ürün kolay kolay 30.000 TL olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı