CS:GO Komedisi

prodevx

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Kardeşim 4 aydır CS:GO'nun indirime girmesini bekliyordu. Dayanamayıp 2 saat önce aldı. Aldıktan yarım saat sonra oyun %50 indirime girdi ben aldım:ROFL:.

PC kaldırsa ben de alırdım :) olsun, 24 lira sonuçta, pek fazla değil, değer...
Sistem özelliklerin ne?
Tavsiye edilen:
İşletim Sistemi: Windows 7 / Vista / XP
İşlemci: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 (veya daha iyisi) ya da AMD64X2 (veya daha iyisi)
Bellek: 1GB XP / 2GB Vista
Sabit Disk Alanı: En az 7.6 GB boş alan
Ekran Kartı: Ekran kartı en az 128 MB bellekli ve Pixel Shader 2.0b ile DirectX 9 uyumlu olmalıdır (ATI Radeon X800 veya daha iyisi / NVIDIA GeForce 7600 veya daha iyisi / Intel HD Graphics 2000 veya daha iyisi).
Ses: DirectX 9.0c uyumlu

Sistem özelliklerin ne?
Tavsiye edilen:
İşletim Sistemi: Windows 7 / Vista / XP
İşlemci: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 (veya daha iyisi) ya da AMD64X2 (veya daha iyisi)
Bellek: 1GB XP / 2GB Vista
Sabit Disk Alanı: En az 7.6 GB boş alan
Ekran Kartı: Ekran kartı en az 128 MB bellekli ve Pixel Shader 2.0b ile DirectX 9 uyumlu olmalıdır (ATI Radeon X800 veya daha iyisi / NVIDIA GeForce 7600 veya daha iyisi / Intel HD Graphics 2000 veya daha iyisi).
Ses: DirectX 9.0c uyumlu
Laptop kaldırsaydı bile ısı manyağı olurdu, i3 işlemci, 3 gb ram, ekran kartı olarak; ıntel HD. Assassin's Creed 3 almıştım, bug manyağı olmuştu. Geri de iade edemedim kod kullanıldı diye :(
Masaüstü ise antika sayılır, 5-6 yıl oldu en az, 1 gb ram'i var. 32 bit windows 7, işlemcisi AMD Athlon 64 X2 Dual Core Proccesor 4200+ 2.20 ghz, bunlar yazıyor sadece, ekran kartı yazmıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı