CS:GO Overwatch Yasağı Kalkar mı?

Sedatif

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, ben bugün az önce hile açtım. Yanlış anlaşılmasın, oyunda yaklaşık 450 saatim var. Oyunda her zamanki gibi arkadaşımla yoldaş giriyoruz. 1 degil, 2 değil, 3 sonu keleş olup olup novaya düşüyorum. Allah'ın belası hileler yüzünden hayatımda ilk kez aim hack kurdum ve karşıdakiler yenilince açınca hileyi kudurdum, hemen aktif edip darma duman ettim karşıyı. Yanlış anlaşılmasın, öyle her vuruşa hile diyen birisi değilimdir. Her maç bana derler hile diye. Neyse, neden bu kadar detaya girdim? Cidden hilelerden nefret ederim. Gördükçe çirkinleşirim. Beni de bezdirdiler, şeytana uydum. Bunun bir şekilde kurtarma yolu var mıdır?

Not: En fazla 5 adam vurmuşumdur aim hack ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir ihtimal yer yüzünde yok dostum geçmiş olsun.

Hile yaptıysanız kalkmaz. Uyursanız belki rüyanızda kalkabilir. Hileye hileyle karşılık verilmemeli. Size küfür edene siz de mi küfür ediyorsunuz?

Çok haklısınız, benim aptallığım. Anlık sinir. Peki benim Steam hesabımda bayağı oyun var PUBG vs. Onları başka hesaba aktarabiliyor muyum? Tekrar supreme falan çıkarım CS'de, o problem değil.

Çok haklısınız, benim aptallığım. Anlık sinir. Peki benim Steam hesabımda bayağı oyun var PUBG vs. Onları başka hesaba aktarabiliyor muyum? Tekrar supreme falan çıkarım CS'de, o problem değil.
Hayır aktarma gibi bir seçeneğiniz yok.

Merhaba arkadaşlar, ben bugün az önce hile açtım. Yanlış anlaşılmasın, oyunda yaklaşık 450 saatim var. Oyunda her zamanki gibi arkadaşımla yoldaş giriyoruz. 1 degil, 2 değil, 3 sonu keleş olup olup novaya düşüyorum. Allah'ın belası hileler yüzünden hayatımda ilk kez aim hack kurdum ve karşıdakiler yenilince açınca hileyi kudurdum, hemen aktif edip darma duman ettim karşıyı. Yanlış anlaşılmasın, öyle her vuruşa hile diyen birisi değilimdir. Her maç bana derler hile diye. Neyse, neden bu kadar detaya girdim? Cidden hilelerden nefret ederim. Gördükçe çirkinleşirim. Beni de bezdirdiler, şeytana uydum. Bunun bir şekilde kurtarma yolu var mıdır?

Not: En fazla 5 adam vurmuşumdur aim hack ile.

450 saat oynamanızla herkes size hile diyor? :D güzelmiş. Hocam hilecileri kimse sevmez. Sırf hilecilerden intikam için hile kullanılsa oyunda hilesiz oynayan tayfa kalmaz. Çok da üzülmeyin öyle fazla bir saatiniz yokmuş. Telafi edersiniz ama umarım bir daha açmazsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı