CS:GO Overwatch'dan VAC ban yedim

Geçmiş olsun banın bir daha kalkmayacak . Overwatch' çokk saçma yani belki adam gerçekten iyi oynuyor gerçekten iyi ses kasıyor ama bunu kararını veren adam mal bunu bilmiyor ve sana hile diyor . Keşke şöyle bir deney yapılsa 100 Overwatch yapan arkadaşa XANTERES izletilse ama XANTERES oldugunu bılmeyecekler bakalım kaç kişisi hile diyecek..
Overwatch'a tek kişi değil onlarca kişi bakıyor. Son karar verilmeden önce de bir yetkili bakıyor.

@iBatuJR
Valve Anti Cheat (Valve Anti Hile) koruma sisteminin baş harfleri.
Banı geç atar, ama her yerini düdükler ve atıldığı zaman kesindir. Kolay kolay yemezsin, gerçekten hile yapman lazım; yediğin zaman da kurtulmanın şansı yok.

Resmi ve topluluk dahil olmak üzere hiçbir sunucuya giremiyorsun, üstüne de Steam üzerinde yaptırım yiyorsun.
Sağ olun hocam.

İnsanlar hilecileri rapor etmedikçe bu durum devam eder görüyorum bazen hile olsa bile rapor etmeyenleri.
Açıkçası bu saçma sistemden dolayı ben CS:GO'yu bıraktım. Her rekabetçi maçta Mevlana açan kişilere denk geliyordum. Rapor etsen bile banlanıp banlanmadıkları belli değil. Şimdilik arada Valorant'a giriyorum onun dışında hikayeli oyunlar ile vakit geçiriyorum.

Açıkçası bu saçma sistemden dolayı ben CS:GO'yu bıraktım. Her rekabetçi maçta Mevlana açan kişilere denk geliyordum. Rapor etsen bile banlanıp banlanmadıkları belli değil. Şimdilik arada Valorant'a giriyorum onun dışında hikayeli oyunlar ile vakit geçiriyorum.
Güven faktörününüz düşükse maça hileci, toxic, noob oyuncuların gelmesi normaldir ayrıca seçkin hesabınız varsa da hileler 2-3 kat azalıyor ben artık çok az hileye denk geliyorum. (güven faktörü sistemini takdir ediyorum)

@Alikaplan801
İş güven faktöründe bitiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı