CS:GO oynanır mı?

Abartıldığı kadar hile yapılmamaktadır ben. 1 tane neredeyse her gün oyuna girme maçı atıyorum 1 kere hile geldi sadece. Hatta seçkin de yok.

Kanka aşırı derecede var. Büyük ihtimal rankın keleş veya düşüğü. 3K saat 3K envanterim var supremeim 7 madalyam var 19 level Steam hesabım var kaç aydır global olup bırakayım diyorum Full hile geliyor.istersen son 8 maçımın fotosunu atayım 1 winim bile yok :D.
 
Abartıldığı kadar hile olduğunu düşünmüyorum ben. 1 aydır nerdeyse her gün oyuna girip maç atıyorum 1 kere hile denk geldi sadece. Üstelik seçkin de yok.
Kanka aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlama, hile olduklarını anlamayacak kadar kötü oyuncu olabilir misin? Cidden dediğin şey imkansız çünkü.
 
Geçen sene oynuyordum. Prime olmasına rağmen rekabetçide nova 2 üstüne çıkamıyordum. Öyle öldüm diye hile demiyordum. Adam belli ede ede wall hack kullanıyordu. 5 maçımın dördüne hile geliyordu. Güven faktörüm de tahminimce yüksekti, düşürecek şeyler yapmadım. Prime lara diğer prime larla eşleşebilme geldiğinde belki tekrar başlarım diyei ndirdim. 10 maç girdiysem üçü dördü smurf. Ancak hile gelmedi. Prime sız oynanır mı bilmiyorum. Ama tavsiyem başlamanız. En kötü topluluk sunucularında oynarsınız.
 
4 saat falan oynadım hiç hile denk gelmedi (oyuna yeni başladım). Bence abartıldığı kadar hile yok. Bir de SSD'niz varsa oynanır. Oyunu HDD'ye kurdum o kadar yavaş harita açılıyordu ki maçtan atıyordu.
 
Arkadaşlar sürekli CS:GO oynamak istiyorum ama bu oyunla ilgili ne zaman yorum okusam hep adı hile ile geçiyor ve hileden aşırı nefret eden birisiyim o yüzden bu oyunu hiç oynama isteğim olmadı. Gerçekten abartıldığı ya da söylendiğin kadar hile çok mu? Yani yeni başlayan birisinin oyunda kanser olma riski yüksek mi? Ve gerçekten söylendiği kadar hile varsa bu oyun halen piyasada nasıl tutunuyor. CS:GO gibi adını duyurmuş bir oyun hilelere karşı önlem alamıyorsa bu oyunu neden oynayalım ki? Yani Valorant'ın dengesizliğinden, silah mekaniklerinden, rastgele harita ve sunucu sisteminden gına geldi. Zula'nın durumu zaten ortada yıllardır oynuyordum geçen aylarda bıraktım. Bir türlü MMOFPS tutturamadım.

Hocam oynanır. Ben Valorant pek sevmiyorum. Son güncelleme ile hileler gitti yani ben öyle gördüm açıkçası.
 
CS:GO'ya gelen yeni güncelleme ile artık prime ve primesız oyuncular aynı rekabetçi maçına giremeyeceği için bayağı azaldığını düşünüyorum. Size önerim prime alacaksanız oynayın, almayacaksanız oynamayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı