CS:GO oynanır mı?

Arkadaşlar sürekli CS:GO oynamak istiyorum ama bu oyunla ilgili ne zaman yorum okusam hep adı hile ile geçiyor ve hileden aşırı nefret eden birisiyim o yüzden bu oyunu hiç oynama isteğim olmadı. Gerçekten abartıldığı ya da söylendiğin kadar hile çok mu? Yani yeni başlayan birisinin oyunda kanser olma riski yüksek mi? Ve gerçekten söylendiği kadar hile varsa bu oyun halen piyasada nasıl tutunuyor. CS:GO gibi adını duyurmuş bir oyun hilelere karşı önlem alamıyorsa bu oyunu neden oynayalım ki? Yani Valorant'ın dengesizliğinden, silah mekaniklerinden, rastgele harita ve sunucu sisteminden gına geldi. Zula'nın durumu zaten ortada yıllardır oynuyordum geçen aylarda bıraktım. Bir türlü MMOFPS tutturamadım.

Ben LoL cüyüm çok kötüyüm MMO FPS de ama ve gobya çok başlamak istiyorum oynamayı öğrenebilir miyim? Acaba pişman olmak istemiyorum başladığıma.

Kanka aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlama, hile olduklarını anlamayacak kadar kötü oyuncu olabilir misin? Cidden dediğin şey imkansız çünkü.

Yok kanka yanlış anlamam da CS:GO dışında oyunlarda 4 senelik deneyimim var. En azından hile olup olmadığını anlarım değil mi?
Hile çok fazla diyenlerin coğu Silver ya da novadır.
Hileler genelde daha yüksek ranklarda oluyor ama neyse.
4 saat falan oynadım hiç hile denk gelmedi (oyuna yeni başladım). Bence abartıldığı kadar hile yok. Bir de SSD'niz varsa oynanır. Oyunu HDD'ye kurdum o kadar yavaş harita açılıyordu ki maçtan atıyordu.
O acıyı bilirim. Giriyorduk arkadaşlarla ısınma bitiyordu ben daha yeni girmiş oluyordum. :)

Ben hâlâ oynuyorum yaklaşık 500 saatim oldu oyundan ama bıkmadım bence hile o kadar çok değil fakat yeni başlayanlar çok kanser olabilir. Size önerim silah yarışı girip aim kasmanız yoksa rekabetçide sizi aşağlayıp dururlar.

Prime alırsanız şahsen ben Rus veya Türk gelmezse çok eğleniyorum siz de eğlenirsiniz. Hile gelmesi bile onlar kadar sinir etmiyor. Hile konusunda da bana 30 maçta 1 falan anca geliyor abartıldığı kadar olduğunu düşünmüyorum çünkü insanlar genelde vuramadıklarına hile diyor.

Hocam, 800-900 arasında saatim var. 2020 yılında başladım mirage Rus'ların veyahut hilelerin map ı. Rus'ların çoğu toxic veya çocuk oluyor. Genelde hileler kendini belli etmiyor fakat hile sayısı cidden fazla. Benim önceden sürekli oynadığım arkadaşlarımın çoğunda hile olduğunu sonradan öğrendim. Önüne gelen hile açıyor. Oyunu oynamayı bilmeyen ve hile açan kişiler kendini belli edip ban yiyor. Kendini belli etmeden hile kullananlar çok nadir banlanır. Belli etmeden hile kullanan çok kişi var bunu da en basit örnekle hiç ses vermesen bile el sonunda saklanınca yanlışlıkla senin yerini bulmuş gibi yapıp vururlar. Ben kolay kolay maç ortasında hile demem raporlar geçerim, maç sonunda tekrarı indirip adamı izlerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı