CS:GO Parti Üyesi Yasaklandı Uyarısı

Yer
ANTALYA
Daha fazla  
Uyarıda "Bir ya da birden fazla üye hile yaptığı için suçlu bulundu ve kalıcı olarak yasaklandılar. Tüm arkadaşları sen de dahil cezalandırıldı. Bir maç kazanana kadar rütben görünmeyebilir" yazıyor.

Rankım Silver 4 idi galibiyet sayım da 37 idi. Galibiyet sayım 30 olarak gözüküyor. Hayır benim anlamadığım hileyi açıp oynayan ben değilim yani tek yaptığım oyuna ayak uydurup elimden geleni yapmak ki zaten o kadar skora, kill'e ve win'e rağmen şu eloda sıkıştım kaldım bir de üstüne milletin yediği haltın ceremesini çekiyorum. Hilelere çare bulamayan kendisi Overwatch'ı kaldıran kendisi iken bu nasıl bir zihniyet nasıl bir sistem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lobide beraber girdiğin oyunculardan bir veya birden fazlası yasaklandığı için 7 galibiyetiniz silinmiş, o kişiler de yasaklanmış. İllegal işler çevrilmesin diye lobide beraber giren oyuncular da cezalandırılıyor. Böyle olmasaydı para ile bu boosting işi yapan kişilerin verdiği hizmet daha çok kazandırırdı. O yüzden ceza aldınız.

Dümenden hile koruma. Global seviyede hile açanlar yıllardır ban yemedi. CS:GO hile önleme konusunda tamamen yalandan bir tutum sergiliyor. Bu yıllardır böyle.

Güzel sansür fakat ban sebebi serisinden silin o kısmı.

Uyarıda "Bir ya da birden fazla üye hile yaptığı için suçlu bulundu ve kalıcı olarak yasaklandılar. Tüm arkadaşları sen de dahil cezalandırıldı. Bir maç kazanana kadar rütben görünmeyebilir" yazıyor.

Rankım Silver 4 idi galibiyet sayım da 37 idi. Galibiyet sayım 30 olarak gözüküyor. Hayır benim anlamadığım hileyi açıp oynayan ben değilim yani tek yaptığım oyuna ayak uydurup elimden geleni yapmak ki zaten o kadar skora, Kill'e ve Win'e rağmen şu eloda sıkıştım kaldım bir de üstüne milletin yediği haltın ceremesini çekiyorum. Hilelere çare bulamayan kendisi Overwatch'ı kaldıran kendisi iken bu nasıl bir zihniyet nasıl bir sistem?

Sistem açık değil kimse sevmiyor Valorant gibi olsaydı sarmazdı ama.

Her önünüze denk gelen, tanımadığınız kişilerle oyun girmeyeceksiniz. Yapacak bir şey yok, onlarla beraber aldığınız winler silinmiş.

Biraz daha rank yükseleyim lobiden maç aramaya tıklayıp beni davet etmelerini bekleyecektim daha iyi takımlara denk gelebilmek için. Bu hilecilerle karşılaşma ihtimali olduğu için girmesem mi bilemedim.

Rastgele girince de takıma botlar gelince rank kötü etkileniyor.

Biraz daha rank yükseleyim lobiden maç aramaya tıklayıp beni davet etmelerini bekleyecektim daha iyi takımlara denk gelebilmek için. Bu hilecilerle karşılaşma ihtimali olduğu için girmesem mi bilemedim.

Rastgele girince de takıma botlar gelince rank kötü etkileniyor.
Rütbe konusuna önem gösteriyorsanız hiçbir şekilde açık bir takımla oyuna girmeyin. Kendi arkadaşlarınızla girmek daha iyi.

Peki neden 7 maç silinmiş?

Sadece o hileciyle beraber oynadığın maçlar silinmiyor mu?
Hangi hileciyle beraber oynadığını bilemezsin. CS:GO Analytics, Stats, Match Tracker and Demo Viewer for Best Results - Scope.gg sitesine steam ile giriş yaptıktan sonra son maçlarında beraber oynadığın insanları görebilirsin. Giriş yaptıktan sonra sol tarafta "My Matches" sekmesine tıklayın. Daha sonra maçlarınızın listesini göreceksiniz, bir maçta sizinle oynayan birisi ban yemişse o maç kırmızı olarak görünür, tıkladığınızda detaylı olarak görebilirsiniz.

1693326208373.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı