CS:GO Ping sorunu

O zaman senin PC'de fazladan program var. Bir arkadaşımız gamebooster tavsiye etmiş onu deneyebilirsin. Ya da programları kapat oyun oynarken ve ya 2. Bir oturum aç PC'de o sadece oyun yuklu olsun. Böylelikle program olmadigi icin sadece oyun interneti kullanacak. ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman senin pc nde fazladan program var bir arkadaşımız gamebooster tavsiye etmiş onu deneyebilirsin. Ya da programları kapat oyun oynarken ve ya 2. Bir oturum aç pc de o sadece oyun yuklu olsun böylelikle program olmadigi icin sadece oyun interneti kullanacak. ;)

Bu sorunu başka yaşayanlarda var format atıp denesen bile ne çare aynı yine.

• VDSL2
  • Wi-Fi
  • Windows 10
  • TTNET' in verdiği
  • Normal olarak 70ms sabit ancak ani dalgalanmalarla 700ms' e kadar çıkıyor
  • Avrupa
@Recep Baltaş

700ms çok yüksek. Burada ya Wi-Fi sorunu var ya da arka planda upload var. Modemin Wi-Fi ayarlarını paylaşır mısın arabirimden ? Bir de PC'deki Wi-Fi adaptörün nedir ve sürücüsü nedir ?

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bundan iki sene önce 70 ping oyun oynarken (Batı/Doğu Avrupa)

• Bağlantı tipiniz: ADSL
  • PC bağlantınız: Ethernet ?
  • İşletim sisteminiz: Windows 10 (diğer işletim sistemlerini denedim sonuç aynı. :D )
  • Modeminiz: TTNET AirTies_Air5341
  • Ping değeriniz: Almanya 120-140 arası. Lag var. Eskiden 70ti.
  • Bağlanılan sunucu: Türkiye/Avrupa

700ms çok yüksek. Burada ya Wi-Fi sorunu var ya da arka planda upload var. Modemin Wi-Fi ayarlarını paylaşır mısın arabirimden ? Bir de PC'deki Wi-Fi adaptörün nedir ve sürücüsü nedir ?

wifi adaptör sürüm.jpg

wifi adaptör.jpg

wifi ayarları.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı