CS:GO Rank Atlama

Maplar etkili olmaz bence. Yeni dust2 çıkmadan önce oynarken silver elite master'dım fakat yeni dust2 çıkınca bir süre oynamayı bıraktım ve haliyle rankım sıfırlandı. Şimdi Mirage haritasında oynuyorum ve silver 4 ten yukarı çıkamadım.
Haklısın, bence de. Ama kendini geliştirmek isteyen biri tek harita ile kalmamalı bence.

Maplar etkili olmaz bence. Yeni dust2 çıkmadan önce oynarken silver elite master'dım fakat yeni dust2 çıkınca bir süre oynamayı bıraktım ve haliyle rankım sıfırlandı. Şimdi Mirage haritasında oynuyorum ve silver 4 ten yukarı çıkamadım.
Global olup video çeken bir çok kişiden duydum bunu,doğru mu bilemem ama bana böylesi mantıklı geliyor. Dust 2 pek taktik bir map değil, çok ezber.

Tek bir mapte 10win alacağınıza, bu 10wini farklı 8 mapte kazansanız ( cobblestone, overpass, nuke, train, cache, mirrage, dust2, inferno) daha hızlı atlarsınız.

Bol bol EDO almaya çalış, bombaları kendin kurmaya ve kendin çözmeye çalış, tek girme takımla girmeye çalış, senden düşük rütbelilerle oyun girme (elon düşer), aktif harita maplerini oyna ( dust 2 oynama).

Rankten ziyade kendini geliştirmeye bak, rank tutarlı değil yani eninde sonunda akışına bırakacaksın. Sen kayda değer bir şeyle uğraş ve kendini geliştir sadece.

Arkadaşlar yaklaşık 55 saat vs. oynama sürem var. Oyunu sanırım geçen yaz indirimden alıp 2 rekabetçi maç atmıştım 2 win olabilir. Sonra geçen 3 win aldım +30 kill. Bir oyunda da 46 kill aldım ve maçı 16 - 14 kaybettik. Yaklaşık 5 win ve 4 mağlubiyet 1 beraberliğim var fakat bana henüz rank vermedi. Kaybettiğim maçlarda hep takımın en iyisi veya 2. oldum. Beni hangi ranktan başlatacak? Bu arada 1 haftadır oyuna girmiyorum.

Bu arada konuyla alakasız ama sormak istiyorum. Neden yüksek ranklarda AUG silahı kullanılmıyor? Noob silahı vs. demeyin derseniz de açıklayın sebeplerini ve yüksek ranklarda oto bile kullanılırken AUG'un kullanılmamasını anlamadım?

Arkadaşlar yaklaşık 55 saat vs. oynama sürem var. Oyunu sanırım geçen yaz indirimden alıp 2 rekabetçi maç atmıştım 2 win olabilir. Sonra geçen 3 win aldım +30 kill. Bir oyunda da 46 kill aldım ve maçı 16 - 14 kaybettik. Yaklaşık 5 win ve 4 mağlubiyet 1 beraberliğim var fakat bana henüz rank vermedi. Kaybettiğim maçlarda hep takımın en iyisi veya 2. oldum. Beni hangi ranktan başlatacak? Bu arada 1 haftadır oyuna girmiyorum.

Bu arada konuyla alakasız ama sormak istiyorum. Neden yüksek ranklarda AUG silahı kullanılmıyor? Noob silahı vs. demeyin derseniz de açıklayın sebeplerini ve yüksek ranklarda oto bile kullanılırken AUG'un kullanılmamasını anlamadım?
10mac atmak değil, 10win alman lazım. Aug, oto p90 noob silahı herkes diyor, oynayamazsın diye bir şey yok. Onlarda silah. Diyenler de öldüğü için bahane uyduruyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı