CS:GO Rütbe Ne Olabilir?

Kyt

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2014
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar cahilliğimi hoş görün ; ben ilk 10 maçımda 6. maçımı kazandım. Oyunda artık kartal rütbesinde oyuncular maçıma geliyor. Böyle oynamaya devam edersem kartal mı başlıyacağım ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır.
B7E5AE1A0109A56EDF60EA6C19448350DE8A58F6
 
Sonraki dört maçına bağlı, ben de keleşlerle oynadığımı farkettim bir ara ama 10. maça doğru gold novalarla oynadım ve nova ile başladım. Direkt eagle olabilir misin bilmiyorum. Geçen on maç üst üste kazandık bir rütbe zor atladık, dmg bile olsan üst üste 6. galibiyetinde eagle olamayabilirsin. Bana kartal olarak başlaman zor ihtimal geliyor.
 
Belki bir yanlış anlaşılma olabilir, ben CS:GO'ya yeni başladım şuan rütbem yok. 10 maç sonucu rütbem olacak. Şuan 6. maçı kazandım. Tabii yeni başladım dediğime bakmayın, şayet 8 yıllık 1.6 oyun geçmişim ve oyunu ilk aldıktan sonra toplam 100 saate yakın Basit Eğlence ve Ölüm Maçı oynadım. İlk maçlarımda "Silver" rütbeli oyuncular gelirken 3. maç kazanmamdan sonra "Nova" rütbeli oyuncular 4 ve 5 de "Master Guardian" ve "yıldızlı guardian" :) rütbeli oyuncular geldi. son maçımda hepsi Kartal rütbeliydi.
 
Olabilir, çünkü oyun ne kadar maç kazandığınıza değil maçlardaki performansınıza bakıyor. Benim çok arkadaşım var 10 maç sonra nova 4 falan olan.
 
Oynamak gerekiyor ama performansının gayet iyi olması lazım bir de global elite olan arkadaşın varsa onla beraber daha hızlı olabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı