CS:GO saçma rank atlama mantığı

İyi oynadığınızı sanıyorsunuz fakat daha 30 maç atmışsınız bu çok düşük.
Toplamda 380 saatim var ilk defa oynamıyorum CS:GO yu :D. Normal rekabetçi uzun sürüyor diye yoldaşa karar verdik. Bu arada iyi oynadığımı söylediğim bir cümlem varsa haklısın fakat iyi oynadığımı düşünmüyorum. Ki çoğu oyun karşı takım maksimum 2-3 skor alabiliyor. Bomba kuruyoruz, çözüyoruz bunlar edo olarak da ekleniyor. Yani ne demek istiyorsunuz bilmiyorum fakat benim derdim farklı haritalarda, skor farkıyla bir sürü maç kazanmamıza rağmen 1 rütbe bile atlayamamız. Nedense iki yorumunda bilip bilmeden konuşman. Maç sonu karşı tarafın rankları belliyor ve iyi oynadığımı düşünmüyorum dediğim gibi ortalama bir oyuncuyum.

Maçdan çok roundlara göre elo belileniyor. Yani her round iyi oynamaya çalışmanız lazım bütün maç yerine. Ekstra olarak kendi rankınızdan daha yüksek ranklar ile oyunlara girerseniz daha hızlı atlarsınız. Nova 4 sünüz diyelim sizden daha yüksek ranklı DMG MG2 gibi ranklara sahip insanlar ile girerseniz daha yüksek ranklı insanlar karşınıza geleceği için kazanacağınız elo miktarı büyük miktarda artıyor. Silver'ya da novalara karşı yaptığınız maçlar az elo getirir. Fakat nova 3 iken Silver birine kaybederseniz büyük elo kaybınız olur. Kendi rankınızdan daha düşük insanlar ile maça girmemeniz daha doğru olur.

40Win ile global Elite alanlar var.
Evet hocam daha yüksek ranklı insanlarla girmek çözüyormuş fakat dediğim gibi genel olarak kendi elomuz ve bir kaç maçta keleş elo insanlarla vs attık (birinde iyi tokatlandık 😅) ona rağmen rank yine atlatmadı.. Neyse bakalım CS:GO sadece basit eğlence için vs. oynanacak bir oyun olmuş çünkü rekabetçi oyunları tek başıma oynamayı sevmiyorum sırf yüksek rank insanlarla girmek rankımı atlatacaksa ooo işimiz var.

Toplamda 380 saatim var ilk defa oynamıyorum CS:GO yu :D. Normal rekabetçi uzun sürüyor diye yoldaşa karar verdik. Bu arada iyi oynadığımı söylediğim bir cümlem varsa haklısın fakat iyi oynadığımı düşünmüyorum. Ki çoğu oyun karşı takım maksimum 2-3 skor alabiliyor. Bomba kuruyoruz, çözüyoruz bunlar edo olarak da ekleniyor. Yani ne demek istiyorsunuz bilmiyorum fakat benim derdim farklı haritalarda, skor farkıyla bir sürü maç kazanmamıza rağmen 1 rütbe bile atlayamamız. Nedense iki yorumunda bilip bilmeden konuşman. Maç sonu karşı tarafın rankları belliyor ve iyi oynadığımı düşünmüyorum dediğim gibi ortalama bir oyuncuyum.

Evet hocam daha yüksek ranklı insanlarla girmek çözüyormuş fakat dediğim gibi genel olarak kendi elomuz ve bir kaç maçta keleş elo insanlarla vs attık (birinde iyi tokatlandık 😅) ona rağmen rank yine atlatmadı.. Neyse bakalım CS:GO sadece basit eğlence için vs. oynanacak bir oyun olmuş çünkü rekabetçi oyunları tek başıma oynamayı sevmiyorum sırf yüksek rank insanlarla girmek rankımı atlatacaksa ooo işimiz var.
380 saat Nova 2 için gayet normal bir rank, rank sistemi bir bana iyi çalışıyor herhalde.

380 saat nova 2 için gayet normal bir rank, rank sistemi bir bana iyi çalışıyor herhalde.

Hocam bilmiyorum 30 oyun kazanıp 8 oyun civarı kaybetmiştiriz ki Silver başlarda gelmişti karşımıza oyun sonu görebiliyoruz ya en azından bir rank olsun ödüllendirmeli bence böyle olunca insanın hiç oynayası kalmıyor o kadar zaman boşa gitmiş gibi hissediyorum. Bir de ben hiç yoldaş oynamadım yani direkt sıfırdan kasmaya başladım yoldaş rankını seçkin hesap var o yüzden garibime gidiyor. Sanırım tek çare benden bayağı yüksek elodaki insanlarla beraber girip öyle oynamak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı