CS:GO sebepsiz ban

Nedir bu garez, bu nefret? Hile açmadım diyorum rekabetçi banı yedim diyorum adam hala inanmıyor. Her neyse xd
Ban ayrı, bekleme süresi ayrı. Oyun oynayanların huzurunu veya eşitliği bozan herkese uygulanan bir şey bu. Maçınızdan çıkan bir kişi yüzünden maçı kaybetseydiniz, o kişinin ceza almadan kaçmasına izin verir miydiniz? Sisteminizde veya internetinizde bir sıkıntı varsa suçu neden Valve' a atıyorsunuz anlamadım.
Suç bende değil bu arada. Daha önce hiç olmamıştı. Oyun aniden dosya eksikliğinden beni oyundan attı böyle tekrar etti. Maça giremedigim için de ban yedim.
 
Bu VAC sistemiyle sadece bir insan uğraşıyor.

Hiç kimse uğraşmıyor. VAC sistemi tamamen otomatik çalışır. Kaldı ki 80 bin kişinin haksız yere yasaklanması uydurmasyon bir bilgidir.

İçinde hatalı yasaklamalar bulunuyor, fakat herkes haksız yere yasaklanmaz.
 
Bu başlıklar çok açılıyor ve altında en az 1 tane "bilgisayarında bulunan bir yazılımdan olabilir" yorumu görüyorum, benim mouse makro destekli bir model ve yazılımı bilgisayarda yüklü çünkü yazılım olmadan dpi ayarları yapılmıyor, makro özelliğini kullanmadığım halde yazılımın içinde hazır makro ayarları yüklü geliyor, böyle bir yazılıma ban gelmiyorsa hile türevleri yazılımlardan hariç başka yazılımlara ban gelmez. Bu sebepsiz ban yedim başlıklarının %95'i yalan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı