CS:GO Seçkin Yükseltmesi 355 TL olabilir

Bence daha kötü, seviye atlamak da bayağı uğraştırıyor, öncekinden en azından tekte düşürme şansımız oluyordu az da olsa. Ayrıca dandik dandik kasalar düşmeye başladı bu sistemle. Önceden full devrim gidiyordu şimdi yılan ısırığı düşüp duruyor.
Rekabetçi oynadığım için hızlı seviye atlıyorum. Bana en son Recoil düştü, şansına bağlı.

Dün 2-3 saat ölüm maçında oynayarak kasayı aldım. Haftalık bonus azalınca daha uzun oynamak gerekiyor sanırım ikinci kasa için bir seviye atlamak eziyete dönüşüyor.

Anladığım kadarıyla gerçekten sürekli oynayanlar kasaları alacaklar.

Dün 2-3 saat ölüm maçında oynayarak kasayı aldım. Haftalık bonus azalınca daha uzun oynamak gerekiyor sanırım ikinci kasa için bir seviye atlamak eziyete dönüşüyor.

Anladığım kadarıyla gerçekten sürekli oynayanlar kasaları alacaklar.

Bu hafta aynı hesapta 3.leveli atladım ortalama 45 adet ölüm maçı 40 tanesinde 1.oldum kalan 5.de ilk 3. aynı şekilde 27 adet rekabetçi attım ilk level kasası dışında kasa düşmedi ben sadece 1 hakkımız olduğuna inanıyorum. Salı gecesi sıfırlanmadan beri oynuyorum dediğim gibi sadece 1 kasa attı.

Bu hafta aynı hesapta 3.leveli atladım ortalama 45 adet ölüm maçı 40 tanesinde 1.oldum kalan 5.de ilk 3. aynı şekilde 27 adet rekabetçi attım ilk level kasası dışında kasa düşmedi ben sadece 1 hakkımız olduğuna inanıyorum. Salı gecesi sıfırlanmadan beri oynuyorum dediğim gibi sadece 1 kasa attı.
Zaten her seviye için kasa vermesi saçma olurdu ama @Yeyil %100 düştüğünü söylüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı