CS:GO Seçkin Yükseltmesi 355 TL olabilir

Parası çıkar tabii ama daha uzun sürecek gibi sanki. Çünkü artık haftada 1 kasa alabileceğiz.

Ben dünde sandık aldım bugün de çünkü bayağı oynadım ve hızlı level atladım nasıl daha uzun sürüyor aksine daha kısa sürüyor.

Reis her level atlamaya atıyor kasa. İnternet kafede yanımda yeni seçkin almış biri 2 kere level atlayıp 1 skin 2 kasa düşürdü.
Her level atlamaya vermiyor. Profilde levelin üstüne geldiğinde "Sonraki seviye atlamada hediye kazanın" gibi bir şey yazıyor. Eğer o yazarsa item düşüyor, yazmazsa düşmüyor. Kendim test ettim. Çarşamba günü orada hediye alınabilir yazıyordu, level atladım kasamı aldım. Şimdi oraya baktığımda öyle bir ibare yok. Demek ki haftalık 1 adet sınır var.

Uzun zamandır almayı düşünüyordum, sistemi yükseltince direkt aldım. Çünkü zamlanacağı CS2'nin gelişi ile bariz belliydi. Almayanlar için bu son fırsat gibi kaçırmayın bence.

Sistemimin CS 2'yi kaldıracağından emin olmadığım için almayı tercih edemiyorum maalesef.
Hocam ileride yükseltirsiniz belki. Cepte durmasının zararı yok. İleride ne oluyor bilemeyiz, belki de oyun tahmin edildiğinden daha çok artış gösterir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı