CS:GO Seçkin Yükseltmesi 355 TL olabilir

Her level atlamaya vermiyor. Profilde levelin üstüne geldiğinde "Sonraki seviye atlamada hediye kazanın" gibi bir şey yazıyor. Eğer o yazarsa item düşüyor, yazmazsa düşmüyor. Kendim test ettim. Çarşamba günü orada hediye alınabilir yazıyordu, level atladım kasamı aldım. Şimdi oraya baktığımda öyle bir ibare yok. Demek ki haftalık 1 adet sınır var.

O ibare skin için geçerli sadece. Güncellemeden önce de vardı o yazı. Yanımda yaşandı diyorum, siz varsayım konuşuyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nays ile %20 indirimle daha uyguna alınıyor.
Nays yerine skin alıp satmak daha mantıklı. Birkaç hafta önce 110'a aldığım AK'yi 161'e satmıştım. Kesinti sonrası 30₺ kar.

O ibare skin için geçerli sadece. Güncellemeden önce de vardı o yazı. Yanımda yaşandı diyorum, siz varsayım konuşuyorsunuz.
Eski sistemde zaten 2. kasa şansa düşüyordu. Güncelleme yeni geldi, yakında her şey netleşir.

Almayı düşünen varsa acele etsin, oyun içerisinde fiyatı yükseldi fakat mağaza sayfasında eski fiyat görünüyor.

Eki Görüntüle 1820954

Eki Görüntüle 1820956
Bence CS GO almayın. SEÇKİN parası ödüyorsunuz her oyunda 2 veya 3 oyuncu Hile açarak oynuyor. Oyunda sadece sinir ve stres olursunuz. Paranız cebinizde kalsın. Sinir ve Strese girmeye zerre kadar değmez. 6 kere Steama yazdım. Oyunu iade alınız dedim. Seçkin olunca iade olmuyor diye cevap yazdılar. Oyun aynı Zula oyunu gibi hileden oynanmaz durumda.

Nays yerine skin alıp satmak daha mantıklı. Birkaç hafta önce 110'a aldığım AK'yi 161'e satmıştım. Kesinti sonrası 30₺ kar.

Eski sistemde zaten 2. kasa şansa düşüyordu. Güncelleme yeni geldi, yakında her şey netleşir.
Artık level başına bir kasa atıyor.

Bence CS GO almayın. SEÇKİN parası ödüyorsunuz her oyunda 2 veya 3 oyuncu Hile açarak oynuyor. Oyunda sadece sinir ve stres olursunuz. Paranız cebinizde kalsın. Sinir ve Strese girmeye zerre kadar değmez. 6 kere Steama yazdım. Oyunu iade alınız dedim. Seçkin olunca iade olmuyor diye cevap yazdılar. Oyun aynı Zula oyunu gibi hileden oynanmaz durumda.
Bu hile olayı bir bana denk gelmedi sanırım. 200 saatim var oyunda ama ya bir ya da iki kere ancak karşılaşmışımdır hile ile. O da zaten ölüm maçında olmuştu. Rekabetçi de hiç yok.

Yeni sistem daha iyi bence, fazla uğraştırmıyor. Her türlü parası çıkar.
Bence daha kötü, seviye atlamak da bayağı uğraştırıyor, öncekinden en azından tekte düşürme şansımız oluyordu az da olsa. Ayrıca dandik dandik kasalar düşmeye başladı bu sistemle. Önceden full devrim gidiyordu şimdi yılan ısırığı düşüp duruyor.

Yaz indirimden sonra artar almayan alsın benim 3 hesabım var 2 hesaba daha Prime alacağım kaçırmayın son şans temmuz 15 gibi yükselir.
Hepsiyle kasa düşürmeniz ne kadar sürüyor?
Ayrıca haftalık hesap sayısı kadar kasa kazanıyorsunuz değil mi?

Sistemimin CS 2'yi kaldıracağından emin olmadığım için almayı tercih edemiyorum maalesef.

Oyunun son güncelleme ile optimizasyonu bayağı geliştirildi ve gelecekte de daha çok gelişir. Şu anki durumu ile CS2 ve CS:GO arasında pek bir FPS farkı görünmüyor. Almaya değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı