M4A4 | Neo-Noir alacağım. Bir de yeni CT ajanlarından Chef d'Escadron Rouchard | Gendarmerie Nationale.120TL'ye ne alacaksınız merakımdan? Az aşınmış yerine görevde kullanılmıi alın pek fark olmuyor.
Hayır öyle bir şey yok olsaydı çok saçma olmaz mıydı![]()
Hocam peki eskimiş, savaş görmüş gibi şeyler nasıl oluyor ?Hayır aşınmaz veya eskimez.
M4A4 | Neo-noir alacağım. Bir de yeni ct ajanlarından chef D'escadron rouchard | gendarmerie nationale.
Hocam bilmiyorum ama eskimiş, savaş görmüş neye göre belirleniyor bu sorunun cevabını bulamadığım için mantıklı geldi aşınma. Sizcede öyle değil mi?
M4A4 | Neo-Noir alacağım. Bir de yeni CT ajanlarından Chef D'Escadron Rouchard | Gendarmerie Nationale.
Hocam bilmiyorum ama eskimiş, savaş görmüş neye göre belirleniyor bu sorunun cevabını bulamadığım için mantıklı geldi aşınma. Sizcede öyle değil mi?
2 saattir markette geziyorum aug alacağım. hiç bir şey anlamadım. Şimdi kiminin üzerinde %20 kiminde %70 bunlar ne demek. Bu rakamların hangisi daha iyi silah demek? Bi yardımcı olun. Binde 100 lira şık aug istiyorum.Skinin aşınma durumuna göre yapıştırması aşınır. Mesela az aşınmışta %10u silikse savaş görmüşte %70i. Sadece M4A4e bütçeniz 120TL ise 110tlye M4A4 imparator alın daha güzel ve şık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.