CS:GO skinleri aşınıyor mu?

Aliersal1

Hectopat
Arkadaşlar 120 liraya az ısınmış bir skin alacağım. İleride görevde kullanılmış ya da eskimişe dönüşür mü? Öyle olacaksa ne kadar bir zamanda olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
120TL'ye ne alacaksınız merakımdan? Az aşınmış yerine görevde kullanılmıi alın pek fark olmuyor.
M4A4 | Neo-Noir alacağım. Bir de yeni CT ajanlarından Chef d'Escadron Rouchard | Gendarmerie Nationale.
Hayır öyle bir şey yok olsaydı çok saçma olmaz mıydı :D

Hocam bilmiyorum ama eskimiş, savaş görmüş neye göre belirleniyor bu sorunun cevabını bulamadığım için mantıklı geldi aşınma. Sizcede öyle değil mi?
Hayır aşınmaz veya eskimez.
Hocam peki eskimiş, savaş görmüş gibi şeyler nasıl oluyor ?

M4A4 | Neo-noir alacağım. Bir de yeni ct ajanlarından chef D'escadron rouchard | gendarmerie nationale.

Hocam bilmiyorum ama eskimiş, savaş görmüş neye göre belirleniyor bu sorunun cevabını bulamadığım için mantıklı geldi aşınma. Sizcede öyle değil mi?

Skinin aşınma durumuna göre yapıştırması aşınır. Mesela az aşınmışta %10u silikse savaş görmüşte %70i. Sadece M4A4e bütçeniz 120TL ise 110tlye M4A4 imparator alın daha güzel ve şık.

M4A4 | Neo-Noir alacağım. Bir de yeni CT ajanlarından Chef D'Escadron Rouchard | Gendarmerie Nationale.

Doğru mantık olarak düşünürsen evet mantıklı gelebilir ama böyle bir şey yok. Tek bir silahın 5 çeşit versiyonunu satmak varken 1 tane satmak mantıklı olmaz hem böylesi daha iyi oyunda ki çeşitlilik artıyor sonuçta Valorant oynamıyoruz :D

Skinin aşınma durumuna göre yapıştırması aşınır. Mesela az aşınmışta %10u silikse savaş görmüşte %70i. Sadece M4A4e bütçeniz 120TL ise 110tlye M4A4 imparator alın daha güzel ve şık.
2 saattir markette geziyorum aug alacağım. hiç bir şey anlamadım. Şimdi kiminin üzerinde %20 kiminde %70 bunlar ne demek. Bu rakamların hangisi daha iyi silah demek? Bi yardımcı olun. Binde 100 lira şık aug istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı