CS:GO "sunuculardan yasaklandınız" uyarısı ne anlama geliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Komutan8021

Hectopat
Katılım
20 Ekim 2020
Mesajlar
153
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF Gaming GT502 V2, Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz, Asus TUF Gaming B650M-Plus WIFI, ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4090 OC 24GB, Corsair Vengeance 32GB 6000MHz DDR5 CL36, Kingston FURY Renegade PCle 4.0 NVMe M.2 2280 2TB, Asus ROG Strix 850W 80+ Gold Auro Edition PCle Gen 5.0, Asus TUF Gaming LC II 360,
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, 298 gün önce VAC ban yemiştim. Sebebini bilmediğimi önceki konularda belirttim. Ve bana yardım eden arkadaşa bir soru sormuştum. Benden yeni konu açmamı kendisinin bilgisinin olmadığını ve bu banın başka bir şeyden yenmiş olabileceğini söyledi.
1643227892024.png

CS:GO'ya girdiğimde böyle bir hata var ve profilimde VAC banlı olduğum yazıyor. Ne olduğunu bende bilmiyorum. 'hile açmışsın banlanmışsın, iyi olmuş.' tarzında değil de daha açıklayıcı bir anlatım ile bu durumu izah ederseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır. Dediğim gibi, hile kullanımından verilmiş. VAC yasaklamaları zaten hile yazılımı kullandığınızda verilir. Bu şeritte çıkan uyarı mesajı da varsayılan mesaj. İhlal derken zaten hesabınızda hile kullanılmış olmasını kastediyor, belirtilmiş yani.

Kimse hile açmadı demediki zaten sadece hile açılmış farklı bir hesaptaki telefon numarasıyla şu anki hesap aynı no kayıtlı diye ban yemiş dedik. Ama konu sahibi sadece bu hesapta kayıtlı numaram diyor orası kafa mı karıştırdı.
 
Neyse arkadaşlar muhtemelen açılmayacak ban zaten öyle yazıyor Steam'in sitesinde. Verdiğiniz cevaplar az çok konuyu anlamama yardım etti. Teşekkür ederim hepinize ayrıca akşam akşam yordum kusuruma bakmayın @m47 @wanetage. İyi akşamlar tekrardan.🙂
 
Kimse hile açmadı demedi ki zaten. Sadece hile açılmış farklı bir hesaptaki telefon numarasıyla şu anki hesap aynı no kayıtlı diye ban yemiş dedik. Ama konu sahibi sadece bu hesapta kayıtlı numaram diyor orası kafa mı karıştırdı.

Telefon numarası paylaşılan diğer hesapta kullanılan hileden dolayı yasaklama almamış ki. Yasaklama telefon paylaşımı nedeniyle verilseydi konu sahibi attığım linke girince orada gözükürdü. Bunun gibi:

telefon paylaşımı.png


İngilizce olarak da ''Applied due to phone sharing'' yazardı. Bunu gibi:

phone sharing.png


Ama konu sahibinde linke girince bunlar yazmıyor. Direkt hesapta kullanılan hileden yasaklama almış gibi gözüküyor. Bu sonuca nereden vardınız?
 
Resimle anlatmak istedim ama tam istediğim fotoğrafı bulamadım.

Direkt hileden V.A.C ban yeseydi böyle açıklama olurdu.

Eki Görüntüle 1283838

Bakın burada hile kullanımı yazıyor. Eski CS:GO bu evet ama VAC acıklamaları değişmemiştir.

Bu VAC yasağı uyarısı değil ki. VAC hatası uyarısı.

Sadece varsayılan mesaj bu.

Telefon numarasi veya aile paylasimi gibi nedenlerden ötürü verilen yasaklamalar orada belirtiliyor. Belirtilmeyen tüm yasaklamalar hesaba direkt hileden kullanimindan dolayi verilen yasaklamalar oluyor.

Haziran 2019 güncellemesi ile gördügüm kadariyla VAC yasagi uyarisinin icerigini degistirmisler. Önceden "This Steam account has been banned from secure servers due to a cheating infraction" yazarken simdi "You have been banned from playing on secure servers due to an infraction by this or a linked account" yaziyor.


@m47

Yeni uyarilar bu sekilde belirtiliyor sanirim. Zira sizin paylastiginiz görselde eski uyari yazmakta.

Eski CS:GO bu evet ama VAC acıklamaları değişmemiştir.

Degismis gördügüm kadariyla.

Yani kisacasi hesaba direkt olarak hile kullanimindan dolayi yasaklama verilmis gibi görünüyor. Telefon numarasindan dolayi olsaydi @wanetage'in de dedigi gibi ekstra olarak belirtilmesi gerekirdi.

Benim bildiğim iki ihtimal var;

Aile paylasimi nedeniyle de veriliyor ama, CS; GO icin bir önem tasimiyor.
 
Son düzenleme:
Her türlü haltı yiyip ban yemeyen bir dünya insan varken en ufak bir şeyde bize ban atan sistemlerine buradan selam olsun.
 
Her türlü haltı yiyip ban yemeyen bir dünya insan varken en ufak bir şeyde bize ban atan sistemlerine buradan selam olsun.

Evet, arkadaşım hile kullanıyordu ve hala ban yemedi. Bende kullanmışım herhalde Steam öyle diyor. 😁
 
Hiç internet kafede ya da benzeri sahibi olmadığın bir PC'den oyunu oynadın mı?
 
Bazı isle programlar oluyor sticker düşürmek için onlardan birini kullandınız mı? CS:GO'da açılırsa ban sebebidir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı