CS:GO VAC ban kalkar mı?

ahududu bey

Hectopat
Ben tam olarak 1355 gün önce CS:GO'da hile açıp ban yedim. O zamanlar oyunuma çok hile denk geliyordu ben de Google CS:GO hile indir yazıp ilk çıkan hileyi kurmuştum. O zamanlar 14 yaşındaydım. Şu an 19 yaşına gireceğim. Üstünden 4 yıl geçmiş bir şekilde bu banı kaldırmanın bir yolu var mıdır? Artık CS:GO oynamak istiyorum biliyorum oyun bedava ama eskiye göre hileler kat ve kat artmış durumda.

1615678030336.png

Ne? Bazı e-sporcular Overwatch'tan ban yiyor. Özel olarak inceliyorlar ona göre kaldırıyorlar yanlış bilgi vermeyin. Hile kullanmayan kişilerin de banı kalkıyor benim cevap yazdığım konulardan bakabilirsin.
Yanlış bilgilik bir durum yok içimden geçeni söyledim VAC sistemi ve Overwatch sistemi kadar saçma bir sistem yoktur.

Kalkmaz. Kalkmasın da sen mis gibi hile kullan sonra kalkmasını bekle, hiç adaletli değil hocam doğruya doğru.

Yanlış bilgilik bir durum yok içimden geçeni söyledim VAC sistemi ve Overwatch sistemi kadar saçma bir sistem yoktur.
Siz saçma bir sistem olduğunu söylememişsiniz, saçma bir sistem olduğunu ben de kabul ediyorum. E-sporcuların falan açıyorlar demişsiniz burada torpil gibi bir durum var ve öyle bir şey yok.

7 yıl sonra yasaklanma yazısı üçüncü şahıslara görünmez oluyor. Hesabın sahibi ise hâlâ görebiliyor. Tamamen silinme gibi bir durum yok.

Onu biliyorum hocam, yanlış belirttim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı