CS:GO VAC Ban yedim

Makaleler
1
Yer
Alanya, Antalya
Selam dostlarım.
CS:GO'ya nisan ayında bilgisayar alınca tam olarak başladım. Ondan öncesinde internet kafelerde takılıyordum. Sorunum bu değil, sorunum "Parti Üyesi Yasaklandı" uyarısından vac ban yedim. Yani benim tahminlerim bu yönde çünkü hile kullanmadım sadece GTA 5 Parası için "Extreme Injector v3" kurdum. Onuda işlemlerimi yaptıktan sonra Revo Uninstaller ile sildim. Ben desteğe mesaj atsam kaldırırlar mı sizce?

Sorunuza gelirsek hayır kaldırmazlar hileci ile maça girersen senin arkadaşın olmadığı sürece ban yemezsin ama adam ilk VAC yer yedikten sorna sizin maçınız silinir ya da 3.parti yazılım CS:GO dosyalarına karışmıştır bunuda farkedince ban yiyebilmeniz normal.

Steam Community :: batu buyrun hocam.

Hocam maçta onu arkadaş olarak ekledim ben nova 2 ydim o DMG bu kadar "iyi oynayan" görünce neden eklemeyeyim? sorusu geldi aklıma.

Hesabınızda hile tespit edildiği için yasaklanmışsınız. Parti üyesinin yasaklanmasıyla alakası yok.

"VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamazlar.

Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır."

arkadaşın olmadığı sürece ban yemezsin

Arkadaşı olsa da VAC yasağı almaz.

Sen GTA 5'de açtığın hile yüzünden ban yemişsindir. VAC yemek için bildiğim kadarıyla PC'de hile olması gerekiyor.
Arkadaşımda da aynı mod menüyü kurdurdum ondada sildim şuan dll filan yok injector yok malwaresbyte ilede tarattım hiç bir şey yoktu son günlerde.

Sen GTA 5'de açtığın hile yüzünden ban yemişsindir. VAC yemek için bildiğim kadarıyla PC'de hile olması gerekiyor.

Alakası yok. VAC sistemi tanımlanabilir hile tespiti yapan bir yazılımdır. Sistemdeki rastgele hilelerle ilgilenmez.

Emin misiniz hocam kuralları bir okuyayıp geleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…