CS:GO ve Bitmek Bilmeyen Hileleri v2

CS:GO'da güven faktörün düşükse karşına hile gelmesi Normal. Aslında yüksek güven faktörlü legit oynayan arakdaşlarım var bazıları da semirage açıyor ama orası değişiyor.
Face ite gelirsek a.c açık değilse normal olark hile gelebilir ama acıksa karşına gelmesı zor ama gelirsede o kişi yakın zamanda ban yiyebilir. Face itte 0 hile diyenler var yanılıyorlar.0.001 şansa gelir oda şansınıza bağlı :D.Face itte 5 level üstü aimgod dolu.
Hah sonunda bunu diyen birini bekliyordum konuma. Hoşgeldin kardeşim <3 Güven faktörüne artık inanasım falan gelmiyor. 2015'den beri oynarım bu oyunu. Üşendim şu an yazmaya ama güven faktörüm sağlam ondan eminim.

Bilmem mi hocam :D çok oynadım ben zamanında. Sıkıldım ama :( gerek oynanışı, gerek grafikleri bir tık eskidi bana göre...

CS:GO'da da vaziyet aynı gibi hocam :D yemin ediyorum çok samimi diyorum, 10 maçın 7'si garanti hile. Hile yok diyen, (çok ama çok ciddiyim) ya rankı vb. düşüktür ya da Valve fan boyu.

Şimdi benım rankım düşük ve Valve fanı olduğumu nasıl anladın?

Hah sonunda bunu diyen birini bekliyordum konuma. Hoş geldin kardeşim <3 güven faktörüne artık inanasım falan gelmiyor. 2015'den beri oynarım bu oyunu. Üşendim şu an yazmaya ama güven faktörüm sağlam ondan eminim.

Bunu diyeceni biliyordum ve Allah aşkına oyna girip oyun içi SS atar mısın?
Ben 2016'den belli oynuyorum. Eğer hile geliyorsa o zaman oynmayacaksın bu kadar basit.

Kanka hiç boşuna yormayacağım kendimi. Anlamak istemeyen birine laf anlatmak imkansız bir şey :D

Aynen:D

Bu oyunda OW sistemi ve VAC sistemi yok gibi bir şey. OW sistemi zaten Valve açıklamıştı.

Bunu diyeceni biliyordum ve Allah aşkına oyna girip oyun içi SS atar mısın?
Ben 2016'den belli oynuyorum. Eğer hile geliyorsa o zaman oynmayacaksın bu kadar basit.

Aynen:D
Biraz önce sildim oyunu. Uzunca bir süre daha oynamayacağım zaten.
Faceit silme uyarısı duruyormuş hala al D:
1654536011544.png

Hocam aklımda var o oyun da, rekabetçi bir oyun arıyorum. Böyle emek sarfedip rütbe vs. atlayabileceğim bi' amacımın olduğu falan.

Aslında arkadaş biraz bu konu hakkında eksik konuşmuş mevzu topluluk sunucularıyla alakalı aslında CS 1.6 CS Source ve CS:GO hangisinde topluluk sunucusuna girerseniz girin orada bir hileyle karşılaşmanız çok düşüktür sunucular içerisinde genelde %80 denetimler sağlamdır sunucunun adminleri günün belli saatleri sunucuda tarama yapar 2. si tickrate seviyesi de yüksek ve bakımlı sunuculara sahiptir sunucu üzerinde daha akıcı bir oyuna sahip olunması muhtemeldir. Yani CS 1.6 ve Source üzerinde zaten komple topluluk sunucusu olduğu için rekabetçi bir sistem bulunmamakta GO üzerinde de topluluk sunucularına girse aynı hilesiz akıcı oyun manzarasıyla karşılaşacaktır

Aslında arkadaş biraz bu konu hakkında eksik konuşmuş mevzu topluluk sunucularıyla alakalı aslında cs 1.6 cs source ve cs go hangisinde topluluk sunucusuna girerseniz girin orada bir hileyle karşılaşmanız çok düşüktür sunucular içerisinde genelde %80 denetimler sağlamdır sunucu adminler günün belli saatleri sunucuda tarama yapar 2. si ticket seviyeside yüksek ve bakımlı sunuculara sahiptir sunucu üzerinde daha akıcı bir oyuna sahip olunması muhtemeldir. Yani cs 1.6 ve source üzerinde zaten komple topluluk sunucusu olduğu için rekabetçi bir sistem bulunmamakta go üzerindede topluluk sunucularına girse aynı hilesiz akıcı oyun manzarasıyla karşılaşacaktır
Aynen hocam CS:GO topluluk sunucularında hile çok az olacağından eminim lakin dediğim gibi çok sarmıyor beni, ciddiye alamıyorum sunucularda oynadığım zaman.
Oynamayın zaten :D
Tamam çok saol bu tavsiye için.

O zaman BF2 tam sizlik BF2Hub ile oynayabilirsiniz Online şekilde. Oyunu merak ediyorsanız, buyurun inceleme;

Oynayan adamların bilgisayarın başında ölme ihtimalleri var.

Aynen hocam CS:GO topluluk sunucularında hile çok az olacağından eminim lakin dediğim gibi çok sarmıyor beni, ciddiye alamıyorum sunucularda oynadığım zaman.

Tamam çok sağ ol bu tavsiye için.

Eğer yüklersen bana oyun içi SS atar mısın?Çok yüksek dedin ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı