CS:GO ve Valorant farkları

Valorant'da skinler silahın sadece görünüşünü değil, komple değiştirebiliyor. Bazı skinlerde ise aşırı bir fark oluyor.

Anlatmaya çalıştım. 😁
Ben Valorant'ı takdir ediyorum anti cheat'lerinden ve oyunculara sağladıkları imkanlardan dolayı. Ben Valorant oynadım ama sevemedim bana CS daha çok zevk verdi. Ama bu Valorant'ın çöp bir oyun olduğu anlamına da gelmez.

Hala yanlış anlaşılıyor. Valorant çöp demedim sadece abartılıyor ve çöp olan yanları çok onları bahsettim. Çöp dediğim yok bende oynuyorum.
Valorant size değer verip Türkiye serveri açıyor, CS'de ise Avrupa serverinde ırkçılık yiyosunuz der geçerim.

Riot...
Valorant daha bu kadar yeniyken bu kadar oyuncu kazanıp bu kadar mükemmel iş çıkarması normal mi? CS:GO'yu övüp Valorant'ı dövmüşsünüz. Kişiye göre değişir bu. Bilmem CS'nin grafileri daha iyi silah hissiyatı daha iyi... Kişiye göre değişir arkadaş! Mesela ben Valorant'ın grafiklerini daha çok seviyorum ve atış hissiyatı olsun yetenekler olsun çok güzel ve "yeni" bir oyun. Ben Valorant'ı seviyorum diye CS'ye kötü diyemem, demem. İkisi de çok güzel oyunlar. Yaş kitlesi olarak haklısınız ama. Oyun yebi, kusuru olacak tabii.

Ben beğenmediğim yanlarını söyledim. Ama haklısın bayağı dövdüm Valorant'ı. Ama konu açma sebebi o
 
Öncelikle bu CS:GO konularına girip " Valorant en iyisi CS:GO öldü kimse girip oynamaz. Hile çok Valorant'ta hiç yok. Yaş kitlesi yüksek (aslında ortalaması 9 10) vurus hissiyatı çok güzel özellikle asıl vandal) yazan arkadaşlar...
Neden bu kadar ilahi seviyede tutuyorsunuz oyunu? Öncelikle benim gözümdeki farklar.
1-)Counter-Strike gerek grafik gerek yaş kitlesi olsun Valorant'a göre katbekat daha önünde. Counter-Strike oynayan 15 yaş altı kolay kolay rastlamassiniz. Rastlamak isteyenler hemen bir Valorant'a girip oyun arasın ve lobide v ye bassın.
2-)Vurus hissiyatı M4A1S, M4A, AK47 AWP silahlarınin vuruş hissiyatı çok hoş. Skin olsun olmasın aynı hissiyat. Ama Valorant'ta o hissiyatı almak için oyuna 50 60 TL yatırıp bir skin almam lazım 😁
3-)Karakter yetenekleri bazıları o kadar saçma ki... Örneğin Phoenix yere ateş atıyor sen yaklaşınca eriyor bir anda canın ama adamın canı fulleniyor.
3-)Cypher Jett Sage yor Omen buglari bitmez. 😁 Cypher Sage sayesinde imkansız yerlere bile kamera atabiliyor ve mapin yarısını izliyor tek bir yerden. Jett'e ile duvara giriyor.
4-) CS:GO kolay kolay ölmez bu kadar oyuncusu olan bir oyun. Bir anda düşmez piyasadan ve sürekli güncellemeler almaya başladı gerek yeni modlar gerek Battle Royale.
5-)Son olarak hile sorununuzu cevaplayalim. Eğer paranız var vaktiniz yoksa seçkin alın. Ama vaktiniz varsa tek yapmanız 21 sv. Olmak abartı bir durum yok. 1 ay da en geç 2 ayda olabilirsiniz günde 3 4 saatle. Sonra hileler minimuma düşüyor. Ve önünüze çıkan her adama lütfen artık hile demeyin. One tap mi yediniz tebrik et oyununa devam et ne küfür ediyorsun adama (hile kapa **...)Vs.
Diyeceklerim bu kadar aklıma bu kadar geldi. Ekleyecekler varsa sevinirim bu oyunun bu kadar kusuruyla bakalım daha da nasıl ilah edecekler?
Şu iki oyunu bu kadar triggerlanarak karşılaştırmayı ne zaman bırakırsınız acaba?
 
Valorant aşırı saçma bir oyun. Ben CS'de kendimi bayağı bir alıştırmıştım. Psikopat gibi CS oynuyordum. Bana yararı oldu, a side tarafından pite sprey atabiliyordum, ya da b kapılarından Ct'ye falan 25-40 vurabiliyordum. Ama Valorant'ta öyle bir şey yok. Kafaya gitmezse ilk mermi garanti öldün. İkisini de oynuyorum ama.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı