CS:GO ve Valorant'ı iyi oynamak için ne yapılmalı?

CS:GO ve Valorant'ta en sonuncu oluyorum oynatmıyorla. R ne yapmalıyım? Çok nadir giriyorum. Aim geliştirin derseniz bana sıkıcı geliyor. Başka ne yapmam lazım?
İlk oynarken rahat olacaksın hassasiyet flan kendine özel yapıp aim spray çalışıp hergun oynayarak kendini gelistirebilirsin birde esporculari izle katkısı olur.

CS:GO ve Valorant'ta en sonuncu oluyorum oynatmıyorla. R ne yapmalıyım? Çok nadir giriyorum. Aim geliştirin derseniz bana sıkıcı geliyor. Başka ne yapmam lazım?

Dostum bir zaman sonra kendin gelişirsin zaten gidip aim çalışmana çok gerek yok maçta öldün diyelim neden öldün bir düşün arkana bakmamış olabilirsin koşarak sıkmış olabilirsin sprey atamamış olabilirsin uzaktaki adama sıkayım derken taramış olabilirsin bunlara dikkat et sakin oyna hassasiyetini ona göre ayarla FPS'inde yüksek olsun tabii keyfine bak gerisi yetenek :)

1. Panik yapmayın, sakin olun.
  2. Sinirlenmeyin.
  3. Oyunu bol bol oynayın ve ayarlarınızı çok sık değiştirmeyin. Yapabileceğiniz en iyi pratik oyun içinde olandır. Ölüm Kalım Savaşı ve CS:GO'daki Herkes Tek Ölüm Maçı modlarıyla pratik yapabilirsiniz.

Ben mesela Valorant'ta rekabetçi oynamadan önce 4-5 tane ölüm kalım, 1-2 tane derecesiz maçı giriyorum. Bu sayede her ne kadar inanılmaz kolsuz olsam da elim ısınıyor.

1692397224881.png

Son düzenleme:
  2. Sinirlenmeyin.
  3. Oyunu bol bol oynayın ve ayarlarınızı çok sık değiştirmeyin. Yapabileceğiniz en iyi pratik oyun içinde olandır. Ölüm Kalım Savaşı ve CS:GO'daki Herkes Tek Ölüm Maçı modlarıyla pratik yapabilirsiniz.

Ben mesela Valorant'ta rekabetçi oynamadan önce 4-5 tane ölüm kalım, 1-2 tane derecesiz maçı giriyorum. Bu sayede her ne kadar inanılmaz kolsuz olsam da elim ısınıyor.

Eki Görüntüle 1908412

Peki oynarım da evdeki internetim yavaş ailem internette video izlerken oyun oynayamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim rahatça Valorant oynayabilirim çözüm var mı bulunduğum yerde altyapı yok tek ben internetteyken oyunda ping olmuyor

2. Sinirlenmeyin.

Eki Görüntüle 1908412
Peki oynarım da evdeki internetim yavaş ailem internette video izlerken oyun oynayamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim rahatça valo oynayabilirim çözüm varmı bulunduğum yerde altyapı yok tek ben internetteyken oyunda ping olmuyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı