ysfakbyr06
Kilopat
CS:GO ve Valorant'ta en sonuncu oluyorum oynatmıyorla. R ne yapmalıyım? Çok nadir giriyorum. Aim geliştirin derseniz bana sıkıcı geliyor. Başka ne yapmam lazım?
CS:GO ve Valorant'ta en sonuncu oluyorum oynatmıyorla. R ne yapmalıyım? Çok nadir giriyorum. Aim geliştirin derseniz bana sıkıcı geliyor. Başka ne yapmam lazım?
İlk oynarken rahat olacaksın hassasiyet flan kendine özel yapıp aim spray çalışıp hergun oynayarak kendini gelistirebilirsin birde esporculari izle katkısı olur.CS:GO ve Valorant'ta en sonuncu oluyorum oynatmıyorla. R ne yapmalıyım? Çok nadir giriyorum. Aim geliştirin derseniz bana sıkıcı geliyor. Başka ne yapmam lazım?
- Panik yapmayın, sakin olun.
- Sinirlenmeyin.
- Oyunu bol bol oynayın ve ayarlarınızı çok sık değiştirmeyin. Yapabileceğiniz en iyi pratik oyun içinde olandır. Ölüm Kalım Savaşı ve CS:GO'daki Herkes Tek Ölüm Maçı modlarıyla pratik yapabilirsiniz.
Ben mesela Valorant'ta rekabetçi oynamadan önce 4-5 tane ölüm kalım, 1-2 tane derecesiz maçı giriyorum. Bu sayede her ne kadar inanılmaz kolsuz olsam da elim ısınıyor.
Eki Görüntüle 1908412
Peki oynarım da evdeki internetim yavaş ailem internette video izlerken oyun oynayamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim rahatça valo oynayabilirim çözüm varmı bulunduğum yerde altyapı yok tek ben internetteyken oyunda ping olmuyor
- Panik yapmayın, sakin olun.
- Sinirlenmeyin.
- Oyunu bol bol oynayın ve ayarlarınızı çok sık değiştirmeyin. Yapabileceğiniz en iyi pratik oyun içinde olandır. Ölüm Kalım Savaşı ve CS:GO'daki Herkes Tek Ölüm Maçı modlarıyla pratik yapabilirsiniz.
Ben mesela Valorant'ta rekabetçi oynamadan önce 4-5 tane ölüm kalım, 1-2 tane derecesiz maçı giriyorum. Bu sayede her ne kadar inanılmaz kolsuz olsam da elim ısınıyor.
Eki Görüntüle 1908412
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.