CS:GO vs Valorant

CS:GO vs Valorant

• Oy verenlerin toplamı
    107
Bu haliyle de satıyor uğraşmayalım diyorlar herhalde. Aynı hilecilere karşı olduğu gibi kararlı anlaşılan Valve bu konuda da
İlk elden bilgi hocam Gabe Newell kankamla konuştuk biz 256 tick sunucular yoldaymis. Bir de hile geçirmeyen anti cheat avans veriyormuş piyasaya .

En kötü sistem açıyorda oynatıyormu bir sor

Valorant daha kolay ve eglenceli bir oyun ancak CSGO çok daha iyi bir oyun ama hilelerden oynayamiyoruz ki. Hilesiz oyun oynamak icin Faceit kullanmak size normal mi geliyor? Cs degil baska oyun olsa Faceit'le bile ugrasmazdim. Ayrica R6S ve Valorant cok benziyor. Echo drone ve ve Breach yetenegi birebir ayni. Nasil izledim de benzemiyor diyebiliyorsunuz?

İlk elden bilgi hocam Gabe Newell kankamla konuştuk biz 256 tick sunucular yoldaymis. Bir de hile geçirmeyen anti cheat avans veriyormuş piyasaya .
Trusted mod gibi bir başarı mı getirecek yoksa anti cheat ile Millet cayır cayır trusted modda hile basıyor hala. Hatta en basit hileler bile.
Farketmedim sanmayın, hoşgeldiniz
Ara ara görünüyorum işte Eksik olma kral, hoşbulduk

Valorant nasıl daha kolay oluyor her karakteri öğrenmek için en az 2 haftanı veriyorsun.Onu da tam anlamıyla bile öğrenmiyorsunuz.

Valorant nasıl daha kolay oluyor her karakteri öğrenmek için en az 2 haftanı veriyorsun.Onu da tam anlamıyla bile öğrenmiyorsunuz.
Bınlerce saat CS ve yuzlerce saat R6 oynamis birine aim cerez gibi geliyor emin ol. 3 gundur mac kaybetmemisim. Gold oldum. Bir sure daha oynasam cok rahat elmas olurum. Bu yazdiklarinda emin misin?

Trusted mod gibi bir başarı mı getirecek yoksa anti cheat ile Millet cayır cayır trusted modda hile basıyor hala. Hatta en basit hileler bile.
Hocam söylediğine göre bu seferki çok daha iyiymiş. Hatta o kadar iyiymiski trusted modun namını sokecekmis . Bende işte onun yalancısıyım.

CS'nin tek olumsuz yanı hileler ona çözüm gelmedikçe insanlar bırakmaya devam edecek. Onun haricinde bence kıyaslanamazlar bile. Valorant daha basit bir oyun ama kötü de diyemem değişik şeyler katmışlar bazen eğlenceli bile olabiliyor. Yalnız bizim sunucumuzun kitlesi çok kanser insanı hasta ediyorlar, oynayacaksanız gece girin.

Fortnite mantığı gibi. Aimin olmasa bile yapı yapabiliyorsan kazanabiliyorsun. Ama CS:GO’ nun yeri ben de hep ayrıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…