CS:GO vs Valorant

Hile sistemi olarak önde olan Valorant ama oyuncu kitlesi olarak ise CS yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Valorant'da hile bana göre daha az ama tek sıkıntısı takım arkadaşı noob ya da troll geliyor. Bana son 10maçımda hiç troll gelmedi bayağı rank atladım ama Valorant'da wallbang bayağı var. Hamam kısmına duvar tarıyorum gidiyor. Lamba gelenlere normal HS atıyorum geri kaçınca da duvar tarasamda adam duvardan HS yiyor.
Uzun yıllar CS oynadım şimdi Valorant oynuyorum. Valorant daha taktiksel daha eğlenceli. Olasılık çok fazla ve insanı her durumda farklı düşünmeye sevk ediyor. Valorant oynamaktan daha çok keyif alıyorum. Toxic oyuncular her platformda sıkıntı maalesef. Mümkün olduğunca arkadaş ortamı ile oynamak gerekiyor. Valorant'ta bazen kendimi CS 1.6 spreyleri atarken buluyorum, alışacağız elbet 😁

Hocam o bana da oluyor. 3.ayın sonunda zar zor alıştım.
 
Şimdiye kadar çıkan her yeni oyun aslında CS'nin ne kadar iyi bir oyun olduğunu gösterdi. Valorant'ın kendi kitlesini oluşturmuş olması CS'nin kan kaybettiği anlamına gelmez. Valorant bir boşluğu doldurdu. CS'yi başaramayan ve asla başaramayacak olan çok fazla oyuncu vardı onlar için güzel bir alternatif. Türkiye'de E-Sporun gelişmesinde çok katkısı olacaktır.
 
WP= Well Played.
GG= Good Game.
Bunların nesi sinirini bozuyor? Ağlamak için bahane uydurma.
LoL ve Dota'da da çok kullanılır. Nezaket içerir.

Oyun sonu Ez, kek, kolay vs laf atanlara ben de sinir oluyorum. Kendilerine de yapıldığı için ego tatmin ediyorlar.
 
bu zamana kadar cs serisinden başka adam akıllı oyun oynamamışımdır ve ağır cs fanboyu olarak, valorant a başlamadan önce sürekli sallardım. çocuk oyunu, böyle fps oyunu mu olur falan diye ama valorant a başladığımdan beri cs oynamıyorum. farklı bir şey denemek bana daha çok keyif verdi. burada valorant a sallayan kesimin valorant oynadığına, oynamaya çalıştığına da inanmıyorum. kesinlikle o oyun bu oyundan üstündür demiyorum, aynı tür oyun olsalar bile tarzları çok farklı. ortada kıyaslanacak bir durum yok. mesela aim mekaniği, kimine göre daha iyi gelir, kimine daha kötü gelir bu yüzden şu oyunun mekaniği kötü demekten bence vazgeçmelisiniz.
 

Geri
Yukarı