CS:GO vs Valorant

İkisini de güzel yanları var mesela bence Valorant'ın grafikleri ve oynanışı daha güzel (CS oyanmıyorum) ama ben Valorant derim gerek İstanbul sunucusu olsun gerek karakterleri olsun gerek neredeyse her ay bir yeni karakter gelmesi olsun Valorant daha güzel.
 
Çoğu kişi CS:GO'nun hilelerinden dolayı yakınmış ama FACEIT adlı bir platform var arkadaşlar. FACEIT platformundan oynayarak hileye çözüm bulabilirsiniz ki sadece bununla kalmıyor. FACEIT'de 128 Ticrate sunucular var ve oyunu oynayarak para, skin vs kazanabiliyorsunuz.
 
Çoğu kişi CS:GO'nun hilelerinden dolayı yakınmış ama FACEIT adlı bir platform var arkadaşlar. FACEIT platformundan oynayarak hileye çözüm bulabilirsiniz ki sadece bununla kalmıyor. FACEIT'de 128 ticrate sunucular var ve oyunu oynayarak para, skin vs kazanabiliyorsunuz.

Hile, toxic ve troll dolu Free versiyonu preminum almanız gerekiyor. Oyunun eşleşme sistemi iğrenç ve hile kaynadığı için eşleşmek için para ödemeniz gerekiyor muhteşem.
 
Valorant çok fantastik benim için oynadım 20 saat felan yani vuruş çok hissiz ve kolay fps shooter oyunu csgo gibi olmalı bence ama hileler sıkıntı
 
2003'te ilk bilgisayarım vardı half life'ta lan game'dan cs'ye geçiş yapılan dönemden beri cs oynarım lakin valorantı 1aydır oynuyorum acayip zevkli cs gibi kuru değil skiller falan rengarenk değişik bi dünyası var valorantın. biz insanlar değişikliği severiz cs'nin değişmesi lazım. zamanla kitlesini kaybediyor kaybetmeye devam edicek.
 

Geri
Yukarı