CS:GO vs Valorant

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
CS:GO oyununu 2 yıl oynadıktan sonra Valorant diye bir oyun çıktı. İlk zamanlar çok ön yargılıydım piyasa da adam akıllı tek FPS oyunu CS:GO vardı.

CS:GO oyununa kendimi vermiştim ve zamanımı o oyunla geçiriyordum. Sonra Valorant diye bir FPS oyunu çıktı bu oyn çıktıktan 2-3 ay sonra indirip oynadım çünkü önyargılıydım. CS:GO oyununu sildim:D

Bu Valorant oyununun bir sıkıntısı vardı, koşarak sıkmak. Bu çok da büyük bir sorun değildi oyunun zorlaşmasını sağlıyordu.

Tabi ben uzun süre CS:GO oynamayıp Valorant'ta böyle koşarak sıkmayı insanlar yücelttiği için ben de Valorant'a basit bir oyun gibi bakmaya başladım.

Sonrasın da CS:GO indirdim ve oynamaya başladım, aklım da Valorant'tan daha güzel fizikli daha zor bir oyun canlanırken nasıl bir deneyim yaşadığımı anlatayım:

Herkes koşarak zıplayarak vuruyor, eline AWP alan ölmüyor, 5 kişinin içine koşarak P90 ile dalan mı dersiniz, AWP ile zıplayarak vuran mı dersiniz, 1 saniye de peek atan mı dersiniz?

Şunu söylüyorum ki artık bu piyasanın güncel oyunu Valorant.

Emin olun ki CS:GO Valorant'tan daha çok acayip bir oyun.

Sen oynayamamışsın diyenlere ise ben CS:GO maçın da 4 maç atıp sildim ve her maçta 25 kill üstü aldım.

İyi günler.

Not: Neden CS:GO oyununu hiç oynamamış gibi yorum yaptınız derseniz eğer uzun bir süre Valorant oynayınca CS:GO oyununu unuttum.

Valorant kadar kitlesi ve optimizasyonu çöp oyun görmedim.
 
Valorant oyunu çok garip bir oyun. Herkes One tap prefire deneyerek oynuyor ve eğer pingin iyiyse bu savaşı kazanıyorsun. Normal insana göre +10-15 arası pingim var ama Valorant'ta bu sayı +20 oluyor ve adamlarla oynamak hiç çekilmez hal alıyor. Bir de Türk serveri var onu zaten söylemeye gerek yok. CS:GO daha komplike ve daha taktiksel bir oynanış gerektiriyor yani adam vurmak yerine çok iyi bomba kullanımı, takım oyunu gibi şeyler oyunu daha eğlenceli ve zor yapıyor. Tek sıkıntısı hile olayının fazla olması o yüzden ESEA'ya da FACEIT gibi platformlarda oynamak daha eğlenceli. Valorant'ta gerçekten nefret ettiğim olay rekabetçi maçlarda bile sadece açılıp kill avlamaya çalışan insanlar var ve bu da sanki profesyonel oynamak insanlar için hakaret gibi.
 
CS:GO bin basar ben özel yetenekleri olan ajanları sevmiyorum abi adam uçarak kafama diken atıyor biri ışınlanıyor biri biri can dolduruyor bence bir FPS oyununda olmaması gereken özellikler bu yüzden CS:GO.

Efendim her oyunda yanı şeyleri yapmaktan bıktım ben açıkçası Valorant'ta bir yenilik var.
 
Bu arada önceden eski bir bilgisayarda CS:GO ve Valorant oynuyordum yeni bilgisayarda en akıcı ve en hızlı oynanışı CS:GO'da gördüm. Valorant silahları kağnı gibi ateş ediyor
 
Adam görünce sol tıka basma oyunu ikisi de :D Hiçbir olayı yok. Valorant en azından daha efektif. İkisini de oynamıyorum bu arada.
 
download.jpg
 
Arkadaşa Gold nova dedim de sanırım basit eğlence oyuncusu. 😃

Gerçekten öyle sanırım. Eline AWP almayan ölmüyor, 1 saniyede peek atıyorlar, P90 ile dalıyorlar ve bu yüzden CS:GO kötü bir oyun mu? :D hatta basit eğlenceyi bırak arkadaş uçan gözcü oyuncusu sanırsam.
 
Ben çift keleşim arkadaşın dedikleri çok doğru oyundan soğuyorsun.
Allah Allah, benim MM rankımda MGE'ydi sanırım, (MM rankım önemli değil Faceit oyuncusuyum) bana niye böyle oyuncular gelmiyor ki? Arada sırada MM giriyorum hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Silahlar dengesiz falan değil, fıstık gibi. Adam akıllı oyun oynarsan da zaten P90 ile pushlayan adamı entry alarak vurursun. Saçma düşünüyorsun, silahlar gayet dengeli.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı