CS:GO vs Valorant

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah Allah, benim MM rankımda MGE'ydi sanırım, (MM rankım önemli değil FACEIT oyuncusuyum) bana niye böyle oyuncular gelmiyor ki? Arada sırada MM giriyorum hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Silahlar dengesiz falan değil, fıstık gibi. Adam akıllı oyun oynarsan da zaten P90 ile pushlayan adamı entry alarak vurursun. Saçma düşünüyorsun, silahlar gayet dengeli.

FACEIT Lvl'in kaç kanka?
 
Çok kötü bir atış mekaniğine sahip bir oyun koşarak sıkma falan düzeltilemeyecek boşuna bakmayın U4 oyun motorunda düzeltileceğini sanmam açıkçası, Steam'den VAC ban yiyince Valorant geçtim ve hesabıma 200 TL falan yatırdım fakat artık koşarak sıkan Jett'ler oyunumu zehir ettiği için hesabımı satıp CS:GO geçmeyi düşünüyorum ve şu sıralar hileler artmaya başladı herkese hile diyen birisi değilim kısacası Valorant şans oyunu, CS:GO bilek.
 
4-6 arası gidip geliyoruz bakalım. 8 lose streak almasaydım sanırım 7 levele yaklaşmıştım, ama şu an 4 levelim. :(

İstersen birlikte girebiliriz bana pre lazım 4 Lvl'im arkadaşımla birlikte
 
Bir Gold Nova olan MM oyuncusunun gözünden CS:GO'yu da görmüş olduk. :D

2 yıl keleşte yük mmr oynamış adama bunu diyorsun:D

Boş bir eğlence için arkada şarkı çalıp oynayıp böyle yorum yapanlardan değilim.

Kendi görüşlerim ve buna sen de saygı duymalısın.

Basit eğlence de senin kardeşin oynasın:)
 
CS:GO oyununu 2 yıl oynadıktan sonra Valorant diye bir oyun çıktı. İlk zamanlar çok ön yargılıydım piyasa da adam akıllı tek FPS oyunu CS:GO vardı.

CS:GO oyununa kendimi vermiştim ve zamanımı o oyunla geçiriyordum. Sonra Valorant diye bir FPS oyunu çıktı bu oyn çıktıktan 2-3 ay sonra indirip oynadım çünkü önyargılıydım. CS:GO oyununu sildim:D

Bu Valorant oyununun bir sıkıntısı vardı, koşarak sıkmak. Bu çok da büyük bir sorun değildi oyunun zorlaşmasını sağlıyordu.

Tabi ben uzun süre CS:GO oynamayıp Valorant'ta böyle koşarak sıkmayı insanlar yücelttiği için ben de Valorant'a basit bir oyun gibi bakmaya başladım.

Sonrasın da CS:GO indirdim ve oynamaya başladım, aklım da Valorant'tan daha güzel fizikli daha zor bir oyun canlanırken nasıl bir deneyim yaşadığımı anlatayım:

Herkes koşarak zıplayarak vuruyor, eline AWP alan ölmüyor, 5 kişinin içine koşarak P90 ile dalan mı dersiniz, AWP ile zıplayarak vuran mı dersiniz, 1 saniye de peek atan mı dersiniz?

Şunu söylüyorum ki artık bu piyasanın güncel oyunu Valorant.

Emin olun ki CS:GO Valorant'tan daha çok acayip bir oyun.

Sen oynayamamışsın diyenlere ise ben CS:GO maçın da 4 maç atıp sildim ve her maçta 25 kill üstü aldım.

İyi günler.

Not: Neden CS:GO oyununu hiç oynamamış gibi yorum yaptınız derseniz eğer uzun bir süre Valorant oynayınca CS:GO oyununu unuttum.
CS bana daha iyi geliyor açıkcası Valorant'taki yeteneklerle oluşan karmaşa dikkat dağıtıyor özellikle düşük konfigürasyonlu bilgisayarlarda oyun hiç oynanmaz hale geliyor.
 
CS:GO'yu Valorant'a göre daha fazla seviyorum. Atış mekaniği falan olsun. Valorant oynamayı bir süre denedim fakat CS:GO kadar sarmadı. Valorant'ı sevmeme sebebim koşarak vurma olayı. CS:GO'da sadece hafif makinelı ve tabancalar ile koşarak vurulabiliyorken Valorant'ta her türlü silahtan koşarak ölüyorum. Bu arada Valorant'ı bırakmadan önceki rankım elmas 1'di.

Mekaniği çok güzel hakkını vermek lazım.
 
2 yıl keleşte yük mmr oynamış adama bunu diyorsun:D

Boş bir eğlence için arkada şarkı çalıp oynayıp böyle yorum yapanlardan değilim.

Kendi görüşlerim ve buna sen de saygı duymalısın.

Basit eğlence de senin kardeşin oynasın:)
Dostum keleş ranka ben klavyeye bind rightarrow +right, bind leftarrow +left, bind uparrow +attack yazarak klavyeyle oyunu oynayarak çıkarım herhalde. Keleş rank en kolay ranklardan birisi.
İstersen birlikte girebiliriz bana pre lazım 4 Lvl'im arkadaşımla birlikte
TCL'ye girin orda zaten direk pre bulursunuz büyük ihtimalle beraber de oynarız zaten.
 
Arkadaşa Gold Nova dedim de sanırım Basit Eğlence oyuncusu. 😃

Bu kadar sığ düşüncelerle bu forum da takılmayı nasıl becerebiliyorsun:D

Parasını yiyen CS:GO ama ölesiye savunan sizsiniz, acayip.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı