CS:GO vs Valorant

Bir tier list yapacak olursam.
A-CS 1.6, Source, GO ve Team Fortress 2 (bu oyun ölmedi komada sadece)
B-Valorant diyebilirim.

CS 1.6 hala oynuyorum. Public ortamının yavaş yavaş öldüğünü artık fark ettim. 5e5.org bilenler zaten kapandı. Ara sıra Fastcup'a göz atıyorum. Manyak elemanlar dolu orada.

Her türlü CS:GO. Valorant çöpünü oynamaya değmez.

CS 1.6 hala oynuyorum. Public ortamının yavaş yavaş öldüğünü artık fark ettim. 5e5.org bilenler zaten kapandı. Ara sıra Fastcup'a göz atıyorum. Manyak elemanlar dolu orada.

Baktığımda 70 sunucu falan vardı (nonsteam Edition'dan baktımda yanlış olabilir).manyaklar konusuna gelecek olursak katılıyorum.

Bir şu çöpten müziğe, ardından efsaneye bakın.

Çöp;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Efsane;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çöp;

Efsane;

CS:GO müziğini dinleyince bankayı soyasım geldi :D.

Valorant'ın skinlerine pahalı demişsin ama sanırım hiç Steam pazarına göz atmadın sen :)

Her şeyi geçtim e-spor olanakları daha yüksek demenden şunu çıkartıyorum. 15 yaşında ki bir çocuğun ortalama üstü bir rankta kendisinin keşfedilmesini beklemesi sanırım.

Hocam Valorant sakinleri gayet de pahalı CS he göre CS de 50 kuruşa 1 liraya skin varken Valorant'ta hiçbir şeye benzemeyen skinler 85-90 TL e-spor kısmında da iyi yerlere gelinebilir diyorum çünkü Riot hem Türk oyuncuları önemsiyor mesela İstanbul'da e-spor arenası vs var ve kariyer olarak düşünen biri Valorant'ta CS'ye göre daha iyi yerlere gelebilir o yüzden bütün profesyonel yayıncılar Valorant'a geçti.

Valorant'ın skinlerine pahalı demişsin ama sanırım hiç Steam pazarına göz atmadın sen :)

Her şeyi geçtim e-spor olanakları daha yüksek demenden şunu çıkartıyorum. 15 yaşında ki bir çocuğun ortalama üstü bir rankta kendisinin keşfedilmesini beklemesi sanırım.
ee hocam bu bana bi şey hatırlattı. eem

Çöp;

Efsane;

alttakine tepkim:

Benim favori oyun. Kendisi şu an komada.100.000 oyuncusuyla hayatta kalmaya çalışıyor. Şu anda counter hariç hepsinin babası diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı