CS:GO vs Valorant

Yasak yok ama konuş şu rahat bir şekilde oynayabilir miyim diye düşünüyor arkadaşımız.
Yani tavsiye olarak CS:GO önerdik çünkü Valorant'ta düşük çözünürlük ile oynamak sıkıntı uzağı görmek sorun uzakda bulanıklık oluyor o yüzden CS:GO en rahatı.

Hocam araba mı öneriyorsunuz ikisini de denesin beğendiğini oynasın gözleri bozulacak değil ya uzaktaki adamı göremeyince. Ben ikisini de oynadım tercihimi CS'den yana kullandım.
 
Hocam araba mı öneriyorsunuz ikisini de denesin beğendiğini oynasın gözleri bozulacak değil ya uzaktaki adamı göremeyince. Ben ikisini de oynadım tercihimi CS'den yana kullandım.
Zaten şuan csgo indiriyorum şu disk le indirme logosunu anlamadım o konuda beni bir aydınlatabilir misiniz?
 

Dosya Ekleri

  • 2.png
    2.png
    54 KB · Görüntüleme: 14
Zaten şu an CS:GO indiriyorum şu disk le indirme logosunu anlamadım o konuda beni bir aydınlatabilir misiniz?

Soldaki indirilen sıkıştırılmış hali. İndiğinde 30 GB olacak ama sıkıştırılmış halde 12 GB indiriyor.
 
CS:GO oynadıkça tecrübe kazanıyorsun. Valorant için ekstra bir şeyler izlemen gerekiyor. Smoke vb. taktiklerini kendin oyun içinde öğrenebilirsin. Ama Valorant'da izlemeden bunları öğrenmek çok zor.

Ayrıca işin içine yetenek sistemi girince, Valorant bir tık daha ilgi istiyor. Daha basit ve eğlence arıyorsan kesinlikle CS:GO daha iyi. Ben CS:GO'yu sadece topluluk sunucularında oynadığımdan daha çok seviyorum. Aslında bu CS 1.3 ve 1.5 dönemlerinden gelen bir alışkanlık.

Geçenlerde CS2 ile aktifliği artınca eski sunuculara girdim. Sunucudaki rahat 6-8 kişiyi tanıyorum. Kişisel tanışmışlığımız yok ama uzunca CS:GO'da vakit geçirdik. O ortam ve daha fazla oyuncu ile oynamak ayrı keyif veriyor. Ben 5v5 maçların gerginliğini pek sevmiyorum. Rekabetçi oynamasan bile resmi sunucularda o gerginlik oluyor.
 
Evet CS ya CS de 12 yaşındaki çocuklar bile efendi Valorant'a en son 3 yıl önce girmiştim dayımlarda lanet olsun girdiğime 12 yaşındaki çocuk abi silah atar mısın abi vandal at abi lütfen para yok diyorum abi yaaaa diyerek ağlama ajitasyonu.

Hocam rekabetçi oyun kitlesi oyun fark etmeksizin pek de efendi sayılmaz. CS:GO'da Rusça takıma sülalece söven kişiler var.
 

Geri
Yukarı