CS:GO vs Valorant

Valorant mı? CS:GO mu?

• Valorant

Oy: 56 34,8%
  • CS:GO

Oy: 105 65,2%

• Oy verenlerin toplamı
    161

Sound Track

Centipat
Yer
Almanya Hamm
Arkadaşlar CS:GO'da rekabetçi maçlarda sürekli hileler geliyor. Oyundan bıktım çünkü takımdakiler wallhack açmış ve legit oynuyor. Tam galibiyeti aldık derken ban yiyor ve galibiyet siliniyor. Valorant'ın anti hile sistemi daha iyi gibi. Maçta yakalıyor ve o an maçı iptal ediyor. Ama oyun grafikleri bakımından CS:GO daha iyi. Ben dust 2 ölüm maçında 35 FPS alıyorum. Size sorum, Valorant'a geçersem FPS düşer mi? Valorant mı CS:GO mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar CS:GO'da rekabetçi maçlarda sürekli hileler geliyor. Oyundan bıktım çünkü takımdakiler wallhack açmış ve legit oynuyor. Tam galibiyeti aldık derken ban yiyor ve galibiyet siliniyor. Valorant'ın anti hile sistemi daha iyi gibi. Maçta yakalıyor ve o an maçı iptal ediyor. Ama oyun grafikleri bakımından CS:GO daha iyi. Ben dust 2 ölüm maçında 35 FPS alıyorum. Size sorum, Valorant'a geçersem FPS düşer mi? Valorant mı CS:GO mu?
Csgo kraldır ne olursa olsun

Evet CS:GO kötüye gidiyor fakat yıllarca tahtın sahibi oldu.
Neredeyse 20 yıldır adını ağzımızdan düşürmeyen bir oyun..
Valorant oynamak isteyen gider Paladins oynar,
CS:GO'nun yapması gereken hile sistemini geliştirmek, oyunu tekrar ücretli yapmak.
Ayrıca CS:GO, Source 2 motoruna geçerse adını bile duyamayız Valorant'ın.

Aynı olaylar yüzünden bende Valorant'a geçtim.

Valorant bence, hem optimizasyonu şahane hem de şu Mevlana'dan falan yok.

İkisinin de büyük sorunları var. Mesela Valorant tek başına oynarken gram keyif vermiyor. CS:GO hile ve lag sorunları var. Valorant lag sorunu yok ama LoL kitlesi ve ücretsiz diye gelen kitle tamamen saygısızlar. Mesela beta zamanında oynarken, sohbete yazı yazmadan aile değerlerime küfür yedim.

Çok vakit ayırdığım FPS oyunlarından ben bıkmışım gibi. En iyisi PUBG Mobile bot vurmak.

Bu arada Valorant oyunu CS:GO göre daha fazla sistem istiyor. Optimizasyonu falanda iyi değil. Aynı oyun motorunu kullanan Battalion 1944 daha fazla detaylı grafik sunmasına rağmen, Valorant daha yüksek FPS veriyor. CS:GO aldığın FPS daha düşüğünü alacaksın. O yüzden bence yeni sistem dizmek için bu oyunlara ara ver. Oyunlar sorunlarını çözse bile 35 FPS keyif almana imkan yok.

İkisinin de büyük sorunları var. Mesela Valorant tek başına oynarken gram keyif vermiyor. CS:GO hile ve lag sorunları var. Valorant lag sorunu yok ama LoL kitlesi ve ücretsiz diye gelen kitle tamamen saygısızlar. Beta oynarken, sohbete yazı yazmadan aile değerlerime küfür yedim.

Çok vakit ayırdığım FPS oyunlarından ben bıkmışım gibi. En iyisi PUBG Mobile bot vurmak.

Bu arada Valorant oyunu CS:GO göre daha fazla sistem istiyor. Optimizasyonu falanda iyi değil. Aynı oyun motorunu kullanan Battalion 1944 daha fazla detaylı grafik sunmasına rağmen, Valorant daha yüksek FPS veriyor. CS:GO aldığın FPS daha düşüğünü alacaksın. O yüzden bence yeni sistem dizmek için bu oyunlara ara ver. Oyunlar sorunlarını çözse bile 35 FPS keyif almana imkan yok.
Katılıyorum 35 fps oynamak tam bir eziyet ama valorant daha fazla fps veriyor Valorantı sevmiyorum adam düz tarasa bile ölüyorsun karakterin ağırlığı yok A bomba bölgesinde ki adam Basede ki beni tık diye öldürüyor sniper kullanmak ise tam bir eziyet.

CS:GO da Ruslar ve hilelerden bıktığım için bırakmıştım sonra valorantı deniyeyim dedim az önce savaştan çıktım eğlenceli oyun valorant ama her girdiğim el 35 40 kill alıyorum cs de 600 sattim var ruslar yüzünden nova üstüne çıkamadım şuanlık valorant la memnunum fakat daha zorlayıcı rakipler şart dereceli geldiğinde dahada güzel olucak bence türkçe seslendirmelerde hoş hem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı